Skip to content

Nike Air Force 1 BT 'Grey Red'
CZ1691-005
100% upvoted

Productdetails

StylecodeCZ1691-005
MerkNike
ModelNike Air Force 1
ColorwayGrey/Red
KleurGrijs
DoelgroepKleuters
Releasedatum11-09-2023
Beoordeling10 / 10 (1 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Nike debuteerde in 1982 met de revolutionaire Air Force 1, de eerste basketbalschoen met een luchtzool over de hele lengte. Mannen, vrouwen en kinderen van alle leeftijden namen deze herkenbare sneaker al snel over als hun favoriete stijl. De Nike Air Force High was het eerste product dat de show stal en onmiddellijke erkenning kreeg onder atleten. Het werd aanvankelijk op de markt gebracht met de slogan "Air in the Box".

Sneakers, zoals de Air Force 1, verhuisden in de jaren 2000 van het veld naar de straat en werden door de hiphopgemeenschap geadopteerd als officiële symbolen van urban street style. Als gevolg van deze overgangen verschenen de modellen voor peuters, zoals de 'Grey Red'-kleurstelling, in allerlei nieuwe kleurstellingen.
 
De AF1 BT 'Grey Red' heeft een heldere roodachtige tint als contrast met het grijs in de hielvulling, de swoosh, de tag en de buitenzool. Tot slot heeft de sneaker een witte tussenzool als aanvulling op het bovenwerk. De Air Force 1 BG en Air Force 1 BP zijn ook verkrijgbaar in deze kleurstelling.
Nike Air Force 1 BT 'Grey Red' CZ1691-005
1
sep.
11
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date