Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van de Stash x Nike Air Force 1 collab

1 september 2024 11:11
Eerste beelden van de Stash x Nike Air Force 1 collab

Nike komt opnieuw samen met graffitiartiest Stash. Het duo heeft in het verleden verschillende colorways uitgebracht van de Air Max 95 en Air Force 1 die nog altijd erg geliefd zijn bij liefhebbers wereldwijd. Eerder dit jaar gingen de eerste geruchten rond dat de Air Max 95 release uit 2006 terug zou keren.

Nu lijkt ook de Air Force 1 release uit datzelfde jaar een comeback te krijgen.

Het jaar 2006 was een groot succes voor de New Yorkse graffitiartiest Josh Franklin, beter bekend als Stash. Na het succes van de Air Max BW uit 2003, kwamen Stash en Nike opnieuw samen voor de releases van de Air Force 1 Low en Air Max 95. De sneakers arriveerde in de signature Stash kleuren.

De Stash x Nike Air Force 1 en Air Max 95 worden mede door de gelimiteerde oplagen nog altijd gezien als holy grails. Eerder dit jaar maakte de artiest al bekend dat voor het 30-jarige bestaan van de Air Max 95 in 2025 zijn collab een terugkeer zou maken. Nu voegt de Air Force 1 Low zich aan het rijtje toe.

In de eerste beelden van de sneaker is te zien dat de Air Force 1 Low dicht bij de OG release uit 2006 blijft. Het bovenwerk combineert verschillende tinten grijs en blauw en op de tong is Stash’s handtekening geplaatst. Zowel Nike als Stash hebben de release nog niet bevestigd.

Volgens Sole Retriever kunnen we de sneaker in 2024 verwachten. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.

Stash x Air Force 1
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date