Skip to content
Newsfeed

Foot Locker viert 50-jarig jubileum met exclusieve sneaker releases

9 september 2024 10:24
Foot Locker viert 50-jarig jubileum met exclusieve sneaker releases

Dit jaar is het feest bij Foot Locker ! Het iconische sneakerbedrijf viert namelijk zijn 50-jarig jubileum, en dat doen ze groots. Foot Locker dropt namelijk een exclusieve collectie van acht sneakers, ontworpen in samenwerking met topmerken zoals Nike, adidas, New Balance, PUMA en Converse. Deze speciale jubileumcollectie zal vanaf 9 september 2024 zowel online als in geselecteerde winkels van Foot Locker verkrijgbaar zijn.

De collectie heeft een chique zwart-wit kleurenpalet met gouden accenten, een eerbetoon aan het gouden jubileum van de retailer.

In de collectie vind je onder andere de Nike Air Force 1 Low en Air Max Plus, beide met een zwart-witte gradiënt. Van adidas zijn er de Samba en Superstar, beide met een zwarte basis en witte details. New Balance brengt de 550 en 2002R, waarbij de 550 wit is en de 2002R zwart. PUMA’s bijdrage is de MB.01 van LaMelo Ball, en Converse sluit af met de Weapon Low.

Naast de sneakerlijn zullen er ook exclusieve kledingstukken verkrijgbaar zijn van Nike, adidas en New Balance, met een stijl die de sneakercollectie aanvult.

Op 9 september 2024 zullen de sneakers verkrijgbaar zijn bij Foot Locker en geselecteerde winkels. Als kers op de taart zullen de Air Force 1 Low en de PUMA MB.01 ook in kindermaten beschikbaar zijn.

Benieuwd wat je op dit moment bij Foot Locker kunt scoren? Check dan: Trap het schooljaar af met de nieuwste sneakers en trends bij Foot Locker.

Foot Locker 50
Foot Locker 50
Foot Locker 50
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date