Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van de Nike Dunk Low ‘Halloween’

2 september 2024 17:05
Eerste beelden van de Nike Dunk Low ‘Halloween’

Na de eerste beelden van de Air Jordan 1 Low ‘Black Cat’ die afgelopen maand verschenen, zien we nu een volgende Halloween release bij Nike verschijnen. De eerste beelden van de Nike Dunk Low ‘Halloween’ zijn opgedoken, een sneaker met neongele details en een doodshoofd op de neus.

Nike lijkt groots uit te pakken tijdens Halloween dit jaar. Elk jaar, rond de maand oktober, verschijnen de eerste spookachtige releases in de Nike SNKRS app. In het verleden zagen we Air Force 1 Lows met skeletachtige details en Dunks met een mummie thema.

Nu zijn de eerste beelden van de Nike Dunk Low ‘Halloween’ opgedoken. De sneaker heeft een erg opvallend design met een doodshoofd op de neus. De upper van de sneaker is van zwart leer met over het bovenwerk cracked neongele leren overlays.

Ook de Swoosh op het middenpaneel heeft een aangepast design gekregen. Op de veters is de Nike tag geplaatst. De gele buitenzool maakt de sneaker compleet. Het is nog niet bekend wanneer de Nike Dunk Low ‘Halloween’ zal gaan releasen. Wel kunnen we het paar rond oktober 2024 verwachten.

Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates rondom deze release.

Nike Dunk Low Halloween
Nike Dunk Low Halloween
Nike Dunk Low Halloween
Nike Dunk Low Halloween
Nike Dunk Low Halloween
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date