Skip to content
Newsfeed

Supreme onthult de Nike Clogposite in samenwerking met Aldo Drudi

2 september 2024 11:50
Supreme onthult de Nike Clogposite in samenwerking met Aldo Drudi

Kort na de recente release van de Nike Air Force 1 Mid onthult Supreme nu de volgende samenwerking met Nike. In samenwerking met Aldo Drudi komt het New Yorkse streetwear merk met de Clogposite, een uniek silhouet dat eerder dit jaar zijn comeback maakte.

Aldo Drudi is een designer uit Romagna, Italië, die voornamelijk bekend staat om zijn kleurrijke ontwerpen voor racehelmen en motorkleding. In de jaren 90 werd hij aangewezen als designer voor de MotoGP en bracht hij een van de iconischte ontwerpen uit in de wereld van motorsport.

Het race thema lijkt anno 2024 erg in trek te zijn, kijk maar naar A$AP Rocky’s designs voor PUMA. Nu zien we de eerste beelden van een Supreme x Nike Clogposite met Drudi’s werk op de upper. De eerste geruchten over een Supreme Clogposite gingen eind 2023 rond. Nu kunnen we dan eindelijk de collab verwachten.

De samenwerking komt met drie colorways: een geel met blauwe, groen met rode en een zwarte. De sneaker heeft een gestroomlijnd design met TPU-elementen op het bovenwerk. Het model heeft geen veters of sluiting en is gemakkelijk aan te trekken. Supreme brandings zijn over het gehele design te vinden.

Het is nog niet precies bekend wanneer de Supreme x Nike Clogposite zal gaan releasen. Wel kunnen we de collab hoogstwaarschijnlijk in de komende weken bij Supreme verwachten. Bekijk de beelden hieronder en houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.

Supreme x Nike Clogposite
Supreme x Nike Clogposite
Supreme x Nike Clogposite
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date