Skip to content
Watch

The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep. 67

16 oktober 2024 16:43
The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep. 67

In deze volgende aflevering van The Sneaker Update bespreken Tom, Mats en Lotte de volgende Patta x Nike release, de comeback van de Off-White x Air Jordan 1 en de eerste sneaker release van rapper Westside Gunn. Daarnaast hebben ze het uitgebreid over de Mizuno Wave Prophecy Moc en blikken ze terug op de racecarrière van Ka.

The Sneaker Update is de podcast voor liefhebbers van sneakers, fashion, muziek en sport. In de podcast worden de wekelijkse releases besproken, komen hosts Mats, Lotte en Tom met hun eigen aanbevelingen en worden uiteenlopende topics uit de sneakercultuur besproken. Elke woensdag is er een nieuwe aflevering te beluisteren op Spotify.

In deze aflevering geven de drie hun mening over de Patta x Nike Air Max 90, die in de komende maanden verwacht wordt. Ook hebben ze het over de Up There x New Balance collab en bespreken ze hun favoriete releases van de week. Kortom, een goed gevulde aflevering.

De podcast komt wekelijks met een nieuwe uitzending. Als je de voorgaande afleveringen hebt gemist, kun je deze beluisteren op het Sneakerjagers Spotify-account.

Luister nu naar de nieuwste aflevering van The Sneaker Update, beschikbaar op zowel Spotify als iTunes. Tune in om bij te blijven met de recentste sneaker updates.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date