Skip to content
Brand

Start het schooljaar in stijl met Nike ‘Fresh to School’ – Nike Air Force 1 ’07 Essential

31 augustus 2024 11:11
Start het schooljaar in stijl met Nike ‘Fresh to School’ – Nike Air Force 1 ’07 Essential

Nu de laatste vakantiedagen ten einde komen, maakt Nike zich klaar voor komend schooljaar in de ‘Fresh to School’ campagne, in samenwerking met Sneakerjagers. In de komende dagen tonen we je enkele favoriete sneakers uit de huidige Nike collectie.

Een tweede favoriet namens het Sneakerjagers’ team is de Nike Air Force 1 ’07 Essential ‘Beige’.

Sneakerjagers x Nike ‘Fresh to School’

Nu september voor de deur staat en velen van ons weer terugkeren naar school of werk, is dit het perfecte moment om fris aan het nieuwe jaar te beginnen. Verwen jezelf met een nieuw paar sneakers, een stijlvolle outfit, of sportartikelen om na de vakantie weer vol energie aan de slag te gaan.

In de Nike ‘Back To School’ collectie vind je een uitgebreid aanbod aan sneakers, kleding en accessoires die je maar al te goed kunt gebruiken in het volgende schooljaar. Ook vind je hier de Nike Air Force 1 ’07 Essential in de colorway ‘Beige’, een geliefde colorway bij velen.

Nike Air Force 1 '07 Essential
Foto’s Sneakerjagers
Nike Air Force 1 '07 Essential

Ontworpen als basketbalschoen, omarmt als lifestyle sneaker, de Air Force 1 is al jaren een favoriet bij Nike liefhebbers. De Air Force 1 maakte in 1982 zijn debuut. Sindsdien zijn er veel varianten van het silhouet voorbij gekomen, waaronder de ’07 Essential.

De sneaker heeft een ingetogen colorway en gebruikt de kleuren wit en beige. Het bovenwerk is van premium leer. De ’07 variant van de Air Force komt met een extra Swoosh op de neus, zoals te zien is op de foto hierboven. Gouden details op de tong en op het middenpaneel geven de sneaker een chique twist.

De Nike Air Force 1 Low ’07 Essential ‘Beige’ nu te verkrijgen bij Nike. Klik op de knop hieronder om de sneaker te bekijken.

Houd het Sneakerjagers Instagramaccount (@sneakerjagers) en de nieuwspagina in de gaten voor meer ‘Fresh To School’ picks uit de Nike collectie. Laat je inspireren en ga start het nieuwe schooljaar fresh!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date