Skip to content

Nike Air Force 1 BP 'Grey Red'
CZ1685-005

Productdetails

StylecodeCZ1685-005
MerkNike
ModelNike Air Force 1
ColorwayGrey/Red
KleurGrijs
DoelgroepJongens, Meisjes
Releasedatum11-09-2023
Gepubliceerd
Bijgewerkt
In 1982 introduceerde Nike de baanbrekende Air Force 1, de eerste basketbalschoen met een luchtzool over de hele lengte. Deze iconische sneaker werd al snel een keuze voor streetwear-enthousiastelingen van alle leeftijden, zowel voor mannen, vrouwen als kinderen. Oorspronkelijk gepromoot met de slogan 'Air in the box', was het de Nike Air Force High die in eerste instantie de schijnwerpers stal en onmiddellijke bijval kreeg onder atleten.

In de jaren 2000 maakten sneakers, waaronder de Air Force 1, de overstap van het veld naar de straten, omarmd door de hiphopscene als officiële urban streetstyle-iconen. Met deze overgang kwamen er veel nieuwe kleurstellingen op de markt, waaronder de kindermodellen, zoals de kleurstelling 'Grey Red'.

Met een overwegend grijs bovenwerk heeft de AF1 BP 'Grey Red' een felrode tint als contrast met het grijs in de hielvulling, de swoosh, de tag en de buitenzool. Tot slot heeft de sneaker een witte tussenzool als aanvulling op de kleur van het bovenwerk. Deze kleurstelling is ook verkrijgbaar voor de Air Force 1 BG en de Air Force 1 BT.
Nike Air Force 1 BP 'Grey Red' CZ1685-005
0
sep.
11
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date