Skip to content

Nike Air Force 1 Low 'Satellite'

DQ7628-200
94% upvoted
17 februari 2022 14:28

Nike neemt ons mee de ruimte in met de nieuwe Air Force 1 ‘Satellite’

Nike neemt ons mee de ruimte in met de nieuwe Air Force 1  ‘Satellite’

Nike neemt ons met de nieuwe Air Force 1 Low ‘Satellite’ mee de ruimte in. De Air Force 1 bestaat dit jaar veertig jaar en dat wordt uiteraard gevierd met verschillende Air Force 1 releases. De Air Force 1 ‘Satellite’ is hier eentje van. Op de tong van de sneaker prijkt gelijk de belangrijkste inspiratiebron voor deze Air Force 1, namelijk een ruimtesatelliet. Deze graphics zijn ook op de inlegzolen terug te vinden.

De basis van de ‘Satellite’ heeft een lichtbruine zandkleur. Op de achterkant van de sneaker trekt de ijsblauwe heel tab veel aandacht. Deze heeft net zoals de rode Swoosh een holografisch effect meegekregen. De icey outsoles dragen bij aan dit effect en zorgen voor de nodige balans in combinatie met het blauw van de heel tab. Ook de veter dubraes komen in een ijsblauwe uitvoering en zijn doorschijnend. De lichtbruine basis verdwijnt perfect op de achtergrond door het contrast van de ijsblauwe accenten. De Nike Air branding op de zijkant is in futuristische stijl weergegeven. Het ripstop mesh op de tong doet denken aan de oppervlakte van satelliet wieken. Een speels detail dat het thema wat extra leven geeft.

We verwachten dat de Air Force 1 Low ‘Satellite’ ergens in 2022 zal releasen. De sneaker zal waarschijnlijk releasen op de website van Nike en bij geselecteerde winkels. Zodra er meer bekend is over de release van deze sneaker, is dit te vinden in onze releasekalender!

Air Force 1 Satellite
side view Satellite
Onderkant Air Force 1 Low Satellite
Air Force 1 Low Satellite both
Air Force 1 Low Satellite back
Air Force 1 Low Satellite Upper
Air Force 1 Low Satellite detail
Door: Mariëlle
Tags:#Nike
Foto credits:Nike

Productdetails

StylecodeDQ7628-200
MerkNike
ModelNike Air Force 1
ColorwayBeige/Red/Blue/White
KleurBeige
DoelgroepMannen, Vrouwen
Beoordeling9.4 / 10 (33 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
De Nike Air Force 1 Low 'Satellite' bestaat uit een bovenwerk van glad tan leer, dat het decor vormt voor een aantal bijzondere details. De rode Swoosh en het blauwe hielpaneel zijn behandeld met een holografische afwerking die het licht vervormt op een wervelende nevelachtige manier, zoals het oppervlak van Jupiter. Een ijsblauwe doorschijnende dubrae en buitenzool voegen iets toe aan de futuristische Nike branding op de hiel in rood, en satelliet graphics op de tong tag en binnenzool voegen een aantal leuke finishing touches toe aan de colorway. 
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date