Skip to content

Air Jordan 1 Low GS 'Fortune Fly'
HQ3442-001

26 september 2024 11:07

Nike toont officiĆ«le beelden van de Air Jordan 1 Low GS ‘Fortune Fly’

Nike toont officiĆ«le beelden van de Air Jordan 1 Low GS ‘Fortune Fly’

Kort nadat de eerste beelden van de Air Jordan 1 Low GS ‘Fortune Fly’ opdoken, zien we nu de officiĆ«le beelden van deze spookachtige sneaker. De colorway, die eerst onder de naam ‘Halloween’ ging, wordt in oktober 2024 verwacht. Check het hier.

Nike pakt al jaarlijks groot uit tijdens Halloween. Met releases als de Dunk Low ‘Mummy’ en de Air Force 1 ‘Skeleton’, brengt Nike elk ‘Spooky Season’ een unieke release uit die deze dag viert. In 2024 komt het merk met meerdere releases, waaronder de Zoom Vomero 5 GS ‘Halloween’ en Air Force 1 Low ā€˜Halloweenā€™.

Nu zien we de officiĆ«le beelden van de Air Jordan 1 Low GS ‘Fortune Fly’. In augustus 2024 verschenen de eerste beelden van deze sneaker, die destijds de naam ‘Halloween’ kreeg. De sneaker deelt dezelfde details als de Zoom Vomero 5, zoals de spinachtige ogen op het veterpand.

Bekijk de officiĆ«le beelden van de Air Jordan 1 Low GS ‘Fortune Fly’ hieronder. De sneaker heeft nog geen officiĆ«le releasedatum, maar wordt ergens in oktober 2024 verwacht, net in tijd voor Halloween.

12 augustus 2024 17:00

De eerste beelden van de Air Jordan 1 Low ‘Halloween’ zijn opgedoken

De eerste beelden van de Air Jordan 1 Low ‘Halloween’ zijn opgedoken

We mogen dan nog wel midden zomer zitten, maar de eerste beelden van de volgende Nike Halloween release zijn al opgedoken. Het gaat hier om een Air Jordan 1 Low ‘Halloween’ in een ‘Black Cat’ colorway. De sneaker heeft een spookachtig design met een oog op de tong dat in oplicht in het donker.

Nike viert Halloween als geen ander. Elk jaar staat ons verschillende releases te verwachten die de spooky feestdag vieren, de een griezeliger dan de ander. Dit jaar komt Nike met een Air Jordan 1 Low met een ‘Black Cat’ colorway. Een opvallend detail is het oog op de tong dat reflecteert in het donker.

De sneaker hint naar Michael Jordans alter ego. De Air Jordan 1 Low is van top tot teen zwart. Harige veters hinten naar het katachtige design van de sneaker. Naast de ogen op de tong hebben ook de buitenzool en de vlammen op de paarse mudguards glow-in-the-dark details.

Op de hiel is het glimmende Wing logo gezet. Op de neus zijn tanden geplaatst die hinten naar het ‘Black Cat’ thema. Kortom, een spooky design dat perfect in het thema past van Halloween.

De Air Jordan 1 Low ‘Halloween’ heeft nog geen officiĆ«le releasedatum. We kunnen het paar hoogstwaarschijnlijk rond eind oktober 2024 verwachten Bekijk de eerste beelden hieronder en houd de Sneakerjagers releasekalender in de dagen voor updates.

Air Jordan 1 Low Halloween Black Cat
Air Jordan 1 Low Halloween Black Cat
Air Jordan 1 Low Halloween Black Cat
Door: Lotte
Foto credits:@masterchefian

Productdetails

StylecodeHQ3442-001
MerkAir Jordan
ModelAir Jordan 1
ColorwayBlack/Green Frost/Black Raspberry/Green Strike
KleurZwart
DoelgroepJongens, Meisjes
ReleasedatumVerwacht in oktober 2024
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date