Skip to content
Newsfeed

Het lijkt erop dat Supreme met drie Nike SB Dunk Low colorways komt

30 september 2024 13:58
Het lijkt erop dat Supreme met drie Nike SB Dunk Low colorways komt

New Yorks streetwearlabel Supreme lijkt een volgende collab met Nike te hebben. Zo verschenen recent de eerste beelden van drie (vermoedelijke) Nike SB Dunk Low colorways. Het is nog niet bekend wanneer de sneakers zullen releasen. Lees hier meer.

Supreme bestaat in 2024 zijn 30 jaar en lijkt dit te vieren met een volgende Nike samenwerking. In de afgelopen maanden brachten de twee labels al verschillende sneakers uit, waaronder de Air Force 1 Mid en de Clogposite. Het volgende silhouet in het rijtje is de Dunk Low.

Supreme bracht eerder al een Nike SB Dunk Low uit. In september 2023 verscheen de Supreme x Nike SB Dunk Low ‘Rammelzee’ die de werken van graffitiartiest Rammellzee gebruikte. Voor de volgende collab kunnen we drie colorways verwachten: een witte, zwarte en blauwe.

Voor nu is er niet veel bekend over de release. De eerst gelekte beelden tonen de cijfers ’94’ op de hiel, die hinten naar het jaar waarin Supreme werd opgericht. Ook is ‘Supreme’ in de zool gedrukt, wat duidt op een samenwerking tussen de twee labels.

Bekijk hieronder de eerste mock-up beelden van de sneakers. Het lijkt erop dat de drie colorways in 2025 zullen verschijnen. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date