Skip to content

Nike Air Max 1 'Clear Jade'
DZ4549-001
91% upvoted

19 juni 2023 10:00

Nike toont de officiële beelden van de Air Max 1 ‘Clear Jade’

Nike toont de officiële beelden van de Air Max 1 ‘Clear Jade’

Sinds de release van de Nike Air Max 1 ’86 ‘Sport Red’ in maart 2023, heeft Nike een hoop nieuwe colorways van het klassieke Air Max 1 model gereleased. Eerder dit jaar verschenen de eerste beelden van de ‘Clear Jade’ en nu zien we de officiële beelden van de sneaker.

Het Air Max 1 model speelt een dominante rol in de sneakerwereld deze dagen. Het model dat in 1987 geïntroduceerd werd door ontwerper Tinker Hatfield, is al in diverse colorways verschenen. Recent werden colorways als de ‘Mica Green’, ‘Slate Blue’ en ‘Sanddrift’ gedropt. Nu zien we de officiële beelden van de volgende colorway in het rijtje; de ‘Clear Jade’.

De Nike Air Max 1 ‘Clear Jade’, ookwel bekend onder de naam ‘Aquatone’, komt in een zomerse colorway. Het design combineert de kleuren wit en turquoise. Het bovenwerk is van mesh en komt in een witte kleur. De overlays die over het silhouet zijn geplaatst combineren de kleuren turquoise en lichtgrijs.

Op het middenpaneel en op de hiel verschijnen de Nike brandings. Het grove suède op de hiel en op het veterpand geeft de sneaker een stoere uitstraling. De middenzool komt in een witte kleur en bij de hiel verschijnt de Air unit.

We kunnen de Nike Air Max 1 ‘Clear Jade’ op 21 juli 2023 bij Nike verwachten. Bekijk de officiële beelden hieronder en houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates.

Nike Air Max 1 'Clear Jade'
Nike Air Max 1 'Clear Jade'
Nike Air Max 1 'Clear Jade'
Nike Air Max 1 'Clear Jade'
Nike Air Max 1 'Clear Jade'
Nike Air Max 1 'Clear Jade'
Nike Air Max 1 'Clear Jade'
Nike Air Max 1 'Clear Jade'
Door: Lotte
Foto credits:Nike
30 maart 2023 18:00

De Nike Air Max 1 ‘Aquatone’ wordt in 2023 verwacht

De Nike Air Max 1 ‘Aquatone’ wordt in 2023 verwacht

Nike breidt opnieuw de Air Max 1 lijn uit en brengt in 2023 de colorway ‘Aquatone’ uit. De sneaker haalt zijn inspiratie uit de Air Max 1 ‘Aqua’, dat in 1988 gereleased werd en in 2018 een opnieuw bij Nike verscheen. De ‘Aquatone’ colorway heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de sneaker in 2023 verwachten.

Het jaar 2023 staat in het teken van de Nike Air Max 1. Tijdens Air Max Day eind maart 2023 bracht Nike de ‘Big Bubble’ terug voor het eerst sinds 1987. Ook OG colorways als de ‘Shima Shima III’ en de ‘Safari’ keerde terug en nu zien we de eerste beelden van de ‘Aquatone’ colorway.

De Nike Air Max 1 ‘Aquatone’ heeft een opvallende colorway. De sneaker haalt zijn inspiratie uit de Air Max 1 ‘Aqua’, dat in 1988 geïntroduceerd werd als een WMNS exclusive. In 2018 kwam Nike met een Anniversary Edition van de ‘Aqua’ colorway. De ‘Aquatone’ doet erg denken aan de ‘Aqua’ colorway, maar gebruikt een fellere kleur blauw op de mudguards.

De Nike Air Max 1 ‘Aquatone’ heeft een witte mesh uppper. De overlays op de neus en kraag komen in een beige kleur en zijn van suède. Op het middenpaneel verschijnt de Swoosh die dezelfde kleur deelt als de mudguard en details op de tong.

Op de tong, binnenzool en hiel zijn de welbekende Nike Air logo’s geplaatst. De Nike Air Max 1 ‘Aquatone’ heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de sneaker in 2023 verwachten. Houd onze nieuwspagina in de gaten en mis deze release niet.

Nike Air Max 1 'Aquatone'
Nike Air Max 1 'Aquatone'
Nike Air Max 1 'Aquatone'
Nike Air Max 1 'Aquatone'
Nike Air Max 1 'Aquatone'
Nike Air Max 1 'Aquatone'

Productdetails

StylecodeDZ4549-001
MerkNike
ModelNike Air Max 1
ColorwayWhite/Aquatone/Pure Platinum/Black
KleurTurquoise
DoelgroepVrouwen
Releasedatum18-08-2023
Beoordeling9.1 / 10 (1010 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
De Nike Air Max 1 'Clear Jade' sneaker, is een levendige en stijlvolle uitvoering van het iconische Air Max 1 silhouet. De energieke 'Clear Jade' colorway heeft een combinatie van lichtgroene en witte tinten voor een verleidelijke en opvallende schoen. De zichtbare Air Max unit in de hiel biedt superieure demping en schokbescherming, terwijl het suède en mesh bovenwerk comfort en ademend vermogen bieden.

De Nike Air Max 1 'Clear Jade' is een stijlvolle en functionele schoen die soepel loopt. Hij is geschikt voor elke activiteit, want de rubberen buitenzool biedt betrouwbare tractie op verschillende ondergronden. Met dit tijdloze silhouet kun je de wereld van brutaliteit en elegantie binnenstappen, want de klassieke stijl wordt vakkundig gecombineerd met levendige kleuren.

Profiteer van het levendige kleurenschema en het ongeëvenaarde comfort van de Air Max demping om van elke stap een statement van zelfverzekerde stijl te maken.
Nike Air Max 1 'Clear Jade' DZ4549-001
820
aug.
18
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date