Skip to content
Brand

Start het schooljaar in stijl met Nike ‘Fresh to School’ – Nike Air Max 1 ‘Khaki’

6 september 2024 11:10
Start het schooljaar in stijl met Nike ‘Fresh to School’ – Nike Air Max 1 ‘Khaki’

De zomervakantie is weer voorbij, en het is tijd om je voor te bereiden op het nieuwe schooljaar. We weten dat niet iedereen er even enthousiast over is, maar een paar nieuwe sneakers kunnen je zeker helpen om weer met plezier naar school te gaan. En wat is een betere manier om dat te doen dan met een paar gloednieuwe sneakers?

De nieuwste Nike-collectie biedt een scala aan opties om het schooljaar stijlvol te starten. Een echte must-have uit deze collectie is de Nike Air Max 1 ‘Khaki’.

Sneakerjagers x Nike ‘Fresh to School’

De zomervakantie is ten einde en het schooljaar staat voor de deur. Terwijl je je voorbereidt op de terugkeer naar je dagelijkse routine, waarom niet ook je schoenencollectie onder handen nemen? Zie het als een kans om je stijl een upgrade te geven en je schooloutfits een frisse uitstraling te geven. Van casual sneakers tot hoodies, dit is het ideale moment om je garderobe te vernieuwen en met vertrouwen het nieuwe seizoen in te gaan.

In de Nike ‘Back to School’-collectie vind je alles wat je nodig hebt om je schooljaar knallend te beginnen. Of je nu op zoek bent naar trendy sneakers, stijlvolle outfits of sportieve gear, je vindt het hier allemaal. De Nike Air Max 1 ‘Khaki’, een van de populairste sneakers op dit moment, is een must-have voor een stijlvolle start.

Nike Air Max 1 ‘Khaki’ | FZ5808-001

De Nike Air Max 1 blijft een icoon en heeft voor de herfst van 2024 een nieuwe look gekregen met een ‘Phantom/Khaki’ kleurstelling. Het bovenwerk van de sneaker komt in een Phantom kleur en is gemaakt van mesh, wat zorgt voor een strakke look en ademend vermogen. De lichtbruine suède overlays zorgen voor een chique touch.

Nike Air Max 1 'Khaki'
Foto’s Sneakerjagers
Nike Air Max 1 'Khaki'

De Khaki leren Swoosh-logo’s en mudguards geven een mooie afwerking aan het ontwerp. De Sail midsole met zichtbare Air Max demping biedt comfort en een vintage vibe, perfect voor de herfst. Als laatste zorgt de zwart rubberen buitenzool voor grip.

Wil je deze must-have sneaker aan je collectie toevoegen? De Nike Air Max 1 ‘Khaki’ is nu verkrijgbaar bij Nike. Klik op de knop hieronder om deze sneaker te bekijken en klaar te zijn voor een stijlvol schooljaar.

Is deze sneaker niet helemaal jouw stijl? Blijf dan vooral het Sneakerjagers Instagramaccount (@sneakerjagers) en de nieuwspagina volgen voor meer ‘Fresh To School’ picks uit de Nike collectie. Laat je inspireren en start het nieuwe schooljaar fresh!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date