Skip to content
Newsfeed

Supreme brengt kenmerkende box logo naar de Nike Air Force 1 Mid

29 augustus 2024 11:16
Supreme brengt kenmerkende box logo naar de Nike Air Force 1 Mid

Supreme en Nike werken al meer dan twintig jaar samen, te beginnen met hun iconische SB Dunk Low uit 2002. In de afgelopen jaren hebben ze zich gericht op minder bekende modellen en nieuwe silhouetten, zoals de SB Darwin Low en de Air Max DN. Nu heeft het duo samengewerkt aan twee exclusieve Air Force 1 Mid colorways.

Op 29 augustus 2024 zullen er twee Nike Air Force 1 Mid colorways worden uitgebracht: een volledig witte en een volledig zwarte. Beide paren bevatten het iconische Supreme box logo op de laterale hiel, trouw aan de minimalistische esthetiek van het merk. Dit logo hebben we eerder gezien op verschillende silhouetten, waaronder de Air Force 1 Low.

Deze nieuwe release is slechts een deel van wat er nog meer gepland staat voor de komende jaren. Naast de Air Force 1 Mid colorways gaan er namelijk ook geruchten dat het duo nieuwe Air Max 1 colorways zal uitbrengen. Voor meer informatie, lees hier: Nike en Supreme slaan de handen ineen voor Air Max 1 collab.

Het Supreme x Nike Air Force 1 Mid pack zal exclusief verkrijgbaar zijn via Supreme-winkels en online kanalen op 29 augustus 2024. Er wordt verwacht dat het alleen om een US release gaat, op 31 augustus 2024 zal het pack gaan droppen in Azië. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates rondom een Europese release.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date