Skip to content
Newsfeed

WEAR Podcast #46 met Bastiaan Bless – CBASSS

6 september 2024 15:00
WEAR Podcast #46 met Bastiaan Bless – CBASSS

Luister wekelijks naar de WEAR podcast. In de podcast spreken hosts Pim Roggeveen en Lorenzo van Galen elke week een gast die op zijn of haar eigen manier bijdraagt aan een groenere toekomst. In de volgende aflevering schuift Bastiaan Bless, oprichter van CBASSS, aan.

WEAR Podcast

De missie van WEAR is duurzaamheid toegankelijk maken. Het geheime wapen? Tweedehands sneakers. Pim en Lorenzo nodigen je uit om met hen mee te gaan op onze reis naar een duurzamere en circulaire mode-industrie en delen in hun podcast alle ins en outs van ondernemen in een nieuwe markt.

Dit doet het duo niet alleen. Iedere podcastaflevering schuift er een gast aan tafel die zich met zijn of haar onderneming focust op een duurzame planeet. De volgende gast is Bastiaan Bless.

Bastiaan Bless – CBASSS

Bastiaan Bless droomde er tijdens zijn studententijd altijd al over het uitbrengen van een eigen sneaker. Na een aantal corporate avonturen in marketing bij merken als BMW en Gazelle, besloot Bastiaan zijn droom te verwezenlijken en lanceerde hij CBASSS, een duurzaam sneakermerk.

Recent rondde Bastiaan succesvol een crowdfundingcampagne af en kunnen we de eerste batch van zijn sneakers snel verwachten. In de volgende aflevering vertelt Bastiaan hoe hij gestart is met CBASSS en waar hij als ondernemer tegenaan is gelopen in de afgelopen jaren.

De volgende aflevering van de WEAR podcast is nu te beluisteren op Spotify, Soundcloud en Apple Podcasts. Tune in!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date