Skip to content

adidas EQT Support 93 'Swiss Army Knife'
GV6830
67% upvoted

8 februari 2022 21:00

Victorinox x adidas EQT Support 93 collab

Victorinox x adidas EQT Support 93 collab

adidas is een nieuwe samenwerking aangegaan met Victorinox. Samen hebben zij een EQT Support 93 ontworpen. De EQT is geïnspireerd door het zakmes ‘Swiss Army’ waar Victorinox bekend om staat. De Victorinox x adidas EQT Support ‘Swiss Army Knife’ wordt in 2022 verwacht.

De kleuren van de branding van Victorinox zijn terug te zien in de adidas EQT Support ‘Swiss Army Knife’. Deze kleuren zijn rood, zwart en grijs. Daarnaast hebben ze gebruik gemaakt van de materialen mesh, leer en suede.

adidas EQT Support ‘Swiss Army Knife’ heeft twee opvallende features. De sneaker heeft een fast lacing toggle systeem en een meshouder aan de zijkant van de schoen.

Naast de features zijn er ook nog een paar opvallende details. Op de tong en de heel van de sneaker heeft de rechterschoen het trefoil-logo. De linkerschoen heeft het Victorinox logo op de tong, met op de heel de ‘Swiss Army Knife’. Om de branding af te maken staat er op de linker lace dubrae een witte 1884, in dit jaar is Victorinox opgericht.

De Victorinox x adidas EQT Support 93 ‘Swiss Army Knife’ heeft helaas nog geen officiële releasedatum. Wel zal naar verwachting de sneaker in 2022 releasen via de website van adidas en geselecteerde winkels. Hou vooral de release kalender in de gaten voor updates!

detail adidas victorinox
Door: Mariëlle
Foto credits:adidas

Productdetails

StylecodeGV6830
Merkadidas
Modeladidas EQT
ColorwayRed/Black/White
KleurRood
DoelgroepMannen, Vrouwen
Beoordeling6.7 / 10 (49 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date