Skip to content

Starcow x Saucony ProGrid Omni 9 'Green'
S70869-1
•67% upvoted

30 september 2024 08:26

Starcow en Saucony onthullen een kleurrijke Progrid Omni 9

Starcow en Saucony onthullen een kleurrijke Progrid Omni 9

Na de recente release van het kleurrijke Jae Tips x Saucony ‘To Do List’ pack, zien we een volgende release van Saucony – dit keer in samenwerking met Starcow. Het duo brengt een opvallende colorway van de Saucony Progrid Omni 9 uit. De sneaker dropt op 18 oktober 2024 bij Starcow.

De Parijse sneakerboetiek Starcow slaat de handen ineen met Saucony en brengt het Progrid Omni 9 silhouet mee naar buiten voor een tocht door de wildernis. De sneaker was eerder al verkrijgbaar voor de Starcow community tijdens een exclusieve release in Parijs. Nu maakt het duo zich klaar voor een globale release.

De Starcow x Saucony Progrid Omni 9 heeft een kleurrijke colorway. Het bovenwerk is van soepel mesh en combineert oranje- en groentinten. De colorway van de sneaker slaat een brug tussen het buitenleven en het stadsleven met zijn contrasterende kleuren.

De release omarmt de gorp- en trail thema’s die momenteel populairder dan ooit zijn. Naast deze release zal er binnenkort ook een tweede model, genaamd Progrid Omni 9 Armour, binnenkort debuteren. Hier zijn nog geen officiĂ«le beelden van verschenen, dus houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten.

De Starcow x Saucony Progrid Omni 9 wordt op 18 oktober 2024 bij Starcow verwacht. Bekijk de campagnebeelden van de sneaker hieronder.

Door: Lotte
Foto credits:Starcow

Productdetails

StylecodeS70869-1
MerkSaucony
ModelSaucony Grid
ColorwayGreen/Orange
KleurGroen
DoelgroepMannen
Releasedatum18-10-2024
Beoordeling6.7 / 10 (3 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date