Skip to content
Newsfeed

Westside Gunn bevestigt eerste samenwerking met Saucony

15 oktober 2024 07:40
Westside Gunn bevestigt eerste samenwerking met Saucony

Griselda-rapper Westside Gunn komt met zijn eerste sneaker collab. Recent verschenen de eerste beelden van twee Saucony silhouetten: de ProGrid Omni 9 en ProGrid Triumph 4. Het is nog niet bekend wanneer de Westside Gunn x Saucony collab zal droppen.

Het mocht even duren, maar rapper Westside Gunn, bekend van nummers als ‘Margeila Split Toes’, ‘327’ en ‘Gunnlib’, heeft zijn eerste sneaker samenwerking. Op 10 oktober 2024 toonde de rapper de eerste beelden van zijn designs voor Saucony. In deze post bedankte hij Jae Tips voor het “openen van deuren”, waarin hij verwijst naar Tips’ recente collab.

Op de beelden deelde de rapper mock-ups van de Saucony ProGrid Omni 9 en ProGrid Triumph 4. De ProGrid Omni 9 heeft een rode colorway met limoengroene en zwarte details. De ProGrid Triumph 4 gebruikt daarentegen de kleuren blauw, geel en rood. De twee kleurrijke sneakers gebruiken klassieke Saucony brandings.

De laatste slide van de post bevat ook een clip van zijn verschijning op de Complex Sneakers Show in oktober 2023. Hier sprak hij over Jae Tips, die volgens hem de beste sneaker collab van het jaar had. Nu voegt hij zichzelf toe aan het Saucony team. Een full- circle momentje dus.

Ondanks dat Westside Gunn zijn aankomende Saucony collab heeft bevestigd, is er nog niets bekend over een releasedatum. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date