Skip to content
Newsfeed

Staat ons een Patta x Nike Air Max 90 ‘Wave’ te wachten?

2 oktober 2024 16:50
Staat ons een Patta x Nike Air Max 90 ‘Wave’ te wachten?

Nog geen twee weken na de release van de Patta x Nike Air Max 1 SP ‘Chlorophyll’ lijkt het erop dat we nu een volgende release van het duo kunnen verwachten. Op 2 oktober 2024 liet Instagramaccount Bubble Koppe (@bubblekoppe) weten dat er een Air Max 90 zal releasen die het ‘Wave’ thema deelt.

Het is nog niet bekend hoe de collab er uit zal zien. Nike of Patta hebben de release ook niet bevestigd, maar als we de geruchten moeten geloven, dropt er in 2025 een Air Max 90 die het ‘Wave’ thema, die tevens gebruikt werd in de Air Max 1 collab uit 2021, gebruikt.

Welke colorway de sneaker zal gebruiken, is nog niet bekend. Ook is nog onduidelijk of de Air Max 90 dezelfde golvende mudguard zal hebben, of dat het golvende thema op een andere manier wordt toegepast op de sneaker.

Dit is niet de eerste keer dat Patta en Nike samenwerken met de Air Max 90. In 2006 werd de Air Max 90 ‘Homegrown’ gereleased ter gelegenheid van de lancering van State Magazine. De sneaker had een groen met oranje colorway en was door de lage oplage enorm populair.

Het is ook mogelijk dat de Patta x Nike Air Max 90 ‘Wave’ in een ‘Homegrown’ colorway verschijnt, als eerbetoon aan de voorgaande release (zoals de ‘Chlorophyll’ rerelease). Dit moet echter nog blijken in de komende weken.

Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor meer updates rondom deze release.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date