Skip to content
Brand

Scoor je last-minute zomer outfits bij Footdistrict

20 augustus 2024 17:17
Scoor je last-minute zomer outfits bij Footdistrict

De zomer heeft even op zich laten wachten, maar lijkt dan eindelijk hier te zijn. Met temperaturen die boven de dertig graden schieten, is het hebben van kleurrijke fits en korte shorts een must. Nog zoekende naar een passende outfit voor je stranddag?

Bekijk hier enkele outfits ter inspiratie, elk verkrijgbaar bij Footdistrict.

#1 Casual sporty

Of je nu in het park zit met vrienden of een balletje gaat trappen aan het strand, een comfortabele fit is een must tijdens deze broeierige dagen. Ga voor een vleugje kleur met deze tee van de Wales Bonner x adidas collab. De linnen upper van de adidas Originals Gazelle maakt de fit compleet.

#2 Beach day

Het strand is een hotspot deze maanden. Het is dan ook erg belangrijk dat je er ook hier op je best uitzit, zonder te veel poespas natuurlijk. Style de groene zwembroek van Edmmonds Studios met het tee van Butter Goods. Een paar Birkenstocks erbij en een flanel voor als het afkoelt, en voilà!

#3 Classy picnic

Avondje het terras op of een picnic gepland? Beigetinten doen het in de zomer over het algemeen goed en zijn gemakkelijk met elkaar te combineren. Breng kleur in je outfit met deze washed short van Polar en geef je look een klassieke twist met een paar Clarks Wallabees.

#4 Festival ready

Het is geen zomer zonder het nodige feestje hier en daar. Mocht je nog een festival op de planning hebben staan, ga dan voor deze kleurrijke polo van Drôle de Monsieur. Vergeet je zonnebril niet en loop fris het terrein op.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date