Skip to content
Newsfeed

adidas en Wales Bonner droppen collectie met een knipoog naar hiphop

23 oktober 2024 13:51
adidas en Wales Bonner droppen collectie met een knipoog naar hiphop

De nieuwste samenwerking van adidas Originals en Wales Bonner staat voor de deur. Deze keer hebben ze de handen ineen geslagen voor een herfst/wintercollectie. Deze collectie brengt een ode aan de roots van de hiphopcultuur, en dat zie je duidelijk terug in de sportieve looks die op een frisse, creatieve manier opnieuw zijn ontworpen.

Wales Bonner x adidas Originals herfst/wintercollectie 2024

Zoals we inmiddels van Wales Bonner gewend zijn, ligt de focus op het opnieuw vormgeven van bekende adidas-modellen. Dit seizoen krijgt de Samba een upgrade met krokodillenprint op het leer, een geweven tong en dikke stiksels op de hiel. Het silhouet zal gaan droppen in twee colorways: warme bruintinten en donkerblauw. Hierdoor krijgt het klassieke model een wat een exotisch randje, waar we allemaal dol op zijn.

Wales Bonner x adidas Samba Millenium
Wales Bonner x adidas Samba Millenium | Foto van adidas

Voor een sportievere look komt de Samba Millenium terug, in kleurcombinaties zoals zilver met bruin en mosterdgeel met marineblauw. Maar de echte showstopper is de heruitgave van de adidas Superstar. Deze is opnieuw vormgegeven door Bonner met krokodillenleer, patentleren strepen en een satijnen voering. Dit geeft de Superstar een luxe, maar toch gedurfde look, die perfect aansluit bij de rest van de collectie.

adidas Originals Wales Bonner adidas Superstar
adidas Originals Wales Bonner adidas Superstar
Wales Bonner x adidas Superstar | Foto van adidas

Naast de sneakers is er ook een kledinglijn die een knipoog geeft naar de jaren ’70, een tijd die nauw verbonden is met de opkomst van hiphop. Denk aan tracksuits in felle kleuren, bloemenprints op tanktops en shorts, en oversized T-shirts met een groot adidas-logo. Alles is vastgelegd in een campagne die is geschoten in Harlem, New York, een perfecte setting voor deze ode aan hiphop.

Wales Bonner x adidas Originals
Wales Bonner x adidas herfst/wintercollectie 2024 | Foto van adidas

De adidas Originals x Wales Bonner FW24-collectie is wereldwijd beschikbaar vanaf 24 oktober 2024 om 10.00 uur ’s ochtends via adidas, de CONFIRMED-app en bij geselecteerde retailers. Hou er rekening mee dat je een beetje moet investeren, want de goedkoopste sneaker kost €250,-. Maar dat komt met de luxe kwaliteit die je van Bonner gewend bent.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date