Skip to content
Staff Picks

Is de UGG® Lowmel de sneaker van dit seizoen?

28 september 2024 14:22
Is de UGG® Lowmel de sneaker van dit seizoen?

Nu de herfst officieel is gestart, of hoe UGG® dit noemt ‘UGG Season’, is het hoog tijd om een paar warme boots in huis te halen. Nu snappen wij als geen ander dat je ook in de winter het liefst in sneakers loopt. Gelukkig heeft UGG® hier de oplossing voor: de UGG® Lowmel sneaker die een brug slaat tussen comfort en sportiviteit.

UGG® 2024 collectie

De silhouetten van UGG® zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot ware cult classics. Het merk werd in de jaren 70 opgericht en ving al gauw populariteit bij surfers in California, die op zoek waren naar warme schoenen die gemakkelijk aan te trekken waren wanneer ze uit het koude water kwamen.

UGG staat bekend om zijn hoogwaardige vakmanschap en duurzame kwaliteit, met producten vervaardigd uit eersteklas materialen die optimaal comfort en ondersteuning bieden. De natuurlijke isolatie van schapenvacht zorgt ervoor dat de dikke fleece aan de binnenkant van de laarzen vocht afvoert en lucht laat circuleren.

Schoenen als de Classic Mini II, Ultra Mini en de Tasman waren een groot succes in de afgelopen winters en UGG® lijkt deze streak voort te zetten met een nieuw silhouet: de UGG® Lowmel sneaker. De sneaker heeft een sportief design dat een schapenvacht in de voering gebruikt.

UGG® Lowmel

De Lowmel is een variant op de Neumel Boot, een klassieker uit de UGG® archieven. De sneaker is speciaal ontworpen voor dames en heeft een chunky design. De Lowmel is gewatteerd en houdt je voeten goed warm tijdens de koude winterdagen.

Beeld UGG®

De Lowmel is nonchalant te dragen met losse veters, of strak aangetrokken wanneer je op pad gaat. De schoen is voorzien van een gevormd voetbed en een EVA-zool van suikerriet voor extra comfort.

Ondanks dat de herfst nog pas net begonnen is, zijn enkele populaire colorways van de UGG® Lowmel al uitverkocht. Veel van de colorways zijn nog wel bij resellers te verkrijgen, maar het kan dus zijn dat je hier niet de retailprijs betaalt.

Bekijk de volledige Lowmel collectie in de Sneakerjagers zoekmachine.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date