Skip to content
Brand

Post Malone’s favoriet: de UGG Tasman Weather Hybrid

12 oktober 2024 15:57
Post Malone’s favoriet: de UGG Tasman Weather Hybrid

Post Malone, de Grammy-genomineerde superster, blijft ons verbazen met zijn veelzijdige talenten. In oktober 2024 is hij een samenwerking aangegaan met UGG. Blijkt dat Posty net als velen van ons helemaal weg is van UGGs, en dat komt mooi naar voren in zijn nieuwe campagne voor de UGG Tasman Weather Hybrid. Deze genderneutrale sneakers zijn perfect gemaakt voor het koude en regenachtige herfstweer, precies wat we nu nodig hebben!

Post Malone is de ideale ambassadeur voor deze campagne. Hij is al jarenlang fan van UGG en zegt dat hij zich altijd geweldig voelt in de schoenen. “Ik ben al fan van UGG sinds de middelbare school en voel me echt goed in de boots,” aldus de zanger. De campagne, getiteld ‘Lead a Horse’, laat niet alleen Post Malone zien, maar ook zijn paard Jasper op een lokale ranch.

Wat betreft de schoenen: de Tasman Weather Hybrid is meer dan zomaar een schoen; hij is ontworpen met zowel stijl als functionaliteit in gedachten. De bovenkant is gemaakt van waterdicht suède, zodat je voeten droog blijven, zelfs tijdens onverwachte regenbuien.

De zool is gemaakt van hernieuwbare suikerriet, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook zorgt voor een unieke uitstraling. Bovendien houdt de zachte wolvoering je voeten warm en comfortabel, zelfs als de temperaturen dalen.

Post Malone UGG Tasman Weather Hybrid met paard

Deze boots maken deel uit van de nieuwe Weather Hybrid collectie van UGG, die meer biedt dan alleen de Tasman. Je vindt ook de Neumel boots en waterdichte versies van de Classic Short. Laten we je hieronder verder meenemen in de Weather Hybrid collectie van UGG.

De UGG Weather Hybrid collectie

Dit waren een aantal ontwerpen uit de collectie. Benieuwd naar een ander trending silhouet van UGG? Lees hier meer: Is de UGG® Lowmel de sneaker van dit seizoen? Wil je de gehele Weather Hybrid collectie van UGG van UGG bekijken? Klik dan hier!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date