Skip to content
Upcoming

Forever Summer met de PUMA Suede XL

17 augustus 2024 12:12
Forever Summer met de PUMA Suede XL

Nog eventjes en het is weer terug naar werk of school. Om je nog even in de zomerse vibes te houden, introduceert PUMA de ‘Back To School’ campagne waarin de PUMA Suede XL centraal staat. De sneaker is het perfecte resultaat van een OG sneaker die de juiste upgrade heeft gekregen. Forever Summer!

PUMA Suede XL

De PUMA Suede XL is het perfecte voorbeeld van een klassieker met een modern jasje. De sneaker haalt inspiratie uit de PUMA Suede, een sneaker die in de jaren 70 geïntroduceerd werd. Het silhouet viel met zijn strakke design al gauw in de smaak bij veel sneakerliefhebbers.

Twee decennia na zijn uitgave maakte de sneaker zijn entree in de skatecultuur. Het lage silhouet in combinatie met de stevige upper was ideaal voor skaters. Nu, ruim vijftig jaar, later is de sneaker nog altijd relevant en heeft de Suede er een variant bij gekregen: de PUMA Suede XL.

bizzy puma schoen suede xl
Beelden PUMA
PUMA Suede XL bizzy

De PUMA Suede XL blijft dicht bij het design van zijn voorganger, maar voegt een stevige kraag en tong aan het silhouet toe. De upper is van suède en heeft leren details op de hiel en op het middenpaneel. Het chunky design maakt de sneaker een ware eyecatcher, perfect voor tijdens de zomer.

De PUMA Suede XL arriveert in maar liefst zes verschillende colorways: ‘Myrtle Green’, ‘Black’, ‘Beige’, ‘For All Time Red’, ‘Electric Blue’ en ‘Grey’. Alle zes de colorways gebruiken witte en gouden details.

PUMA Suede XL bizzy
PUMA Sued xl

Bekijk hieronder meer officiële beelden van de PUMA Suede XL en scoor je favoriete colorway net op tijd voor je volgende festival (misschien ook wel met Bizzey in de line-up).

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date