Skip to content
Brand

De PUMA Palermo is gedropt in drie nieuwe colorways

18 juli 2024 10:05
De PUMA Palermo is gedropt in drie nieuwe colorways

De PUMA Palermo werd voor het eerst uitgebracht in de jaren ’80 en zag in 2023 opnieuw het daglicht. Inmiddels zijn er veel verschillende kleurstellingen voor het silhouet verschenen. Nu in juli 2024 heeft het merk een frisse draai gegeven aan de Palermo met de introductie van drie nieuwe colorways die een vintage make-over hebben gekregen. Deze nieuwe releases lijken sterk op de OG kleurstellingen, maar bieden net dat beetje extra voor een tijdloze look.

Het PUMA Palermo Vintage pack

Het nieuwe PUMA Palermo pack biedt een reeks kleurcombinaties die doen denken aan de originele colorways, maar met subtiele aanpassingen voor een vintage uitstraling. Onder de verschillende ontwerpen die we al eerder gezien hebben, is er een variant gedropt met een leren basis en suède overlays, ook zagen we een bovenwerk die volledig van suède was gemaakt. Nu komt de basis van het bovenwerk in het mesh en zijn de overlays gemaakt van suède.

Op alle paren zijn opvallende stiksels aangebracht en hebben zowel de PUMA Formstrip als de veters een Off-White tint, wat de sneakers die nostalgische look geeft.

PUMA Palermo ‘Vintage Jade Frost’ | 396841-05

Allereerst zien we een opvallende kleurstelling die mooi bij de zomer past. De opvallende Jade kleur doet stralen en maakt deze sneaker de eyecatcher van een outfit. De levendige groene kleur, gecombineerd met accenten van Off-White, geeft de sneaker een gelaagde uitstraling.

PUMA Palermo ‘Vintage Black’ | 396841-04

Ga je liever voor een wat minder opvallende look? Dan heeft PUMA ook een colorway voor jou. De PUMA Palermo ‘Vintage Black’ combineert een zwart bovenwerk met Off-White details. Deze kleurencombinatie maakt de sneaker eenvoudig te combineren met elke outfit.

PUMA Palermo Vintage Black
PUMA Palermo Vintage Black

PUMA Palermo Vintage ‘Hyperlink Blue’ | 396841-01

Als laatste is de PUMA Palermo Vintage ‘Hyperlink Blue’ gedropt, die eerder al te zien was in de video hierboven. Net als de Jade kleur is deze uitvoering een opvallende toevoeging aan je sneakercollectie.

PUMA Palermo Vintage 'Hyperlink Blue'
PUMA Palermo Vintage 'Hyperlink Blue'

Met de perfecte mix van retro design en moderne details zijn deze sneakers niet alleen een fashion statement, maar ook een eerbetoon aan de tijdloze stijl van PUMA. Welke van de bovenstaande Palermo’s is jouw favoriet? Ga naar de website van PUMA om jouw favoriete paar te shoppen of om de complete collectie te bekijken!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date