Skip to content

Reebok Answer IV Packer Shoes Ultramarine

GY0964

Productdetails

StylecodeGY0964
MerkReebok
ModelReebok Answer
ColorwayGrey/Ultramarine/White
KleurBlauw
DoelgroepMannen
Gepubliceerd
Bijgewerkt
In 2022 is het al weer bijna tien jaar geleden dat Allen Iverson de NBA verliet, maar desalniettemin heeft zijn persoonlijkheid en stijl nog steeds invloed op de hedendaagse sneaker cultuur. Bewijs hiervan is deze onlangs verschenen Reebok Answer 4 x 'Ultramarine' Packer. Een van de signature modellen van de NBA Hall of Famer.

De sneaker kwam op 21 januari 2022 exclusief uit bij de in New Jersey gevestigde sneaker boutique Packer. Packer Shoes werd al in 1907 opgericht door Max Packer en is nog steeds in handen van de Packer familie. Volgens Packer belichaamt het design van deze Reebok Answer 4 de piek van Allen Iverson's NBA carriére en tevens culturele invloed. Daarnaast is het design van de sneaker tevens een ode aan de bekende Prada America's Cup sneaker. Een zeer populaire luxury sneaker ten tijde van Allen's hoogtijdagen. 

Het bovenwerk van de sneaker komt grotendeels in een premium blauw leer met grijs leer als contrasterende kleur. Daarnaast zien we ook rode accenten op de sneaker. Dit typische kleurenschema is tevens kenmerkende bij de eerdergenoemde Prada America's Cup sneaker.
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date