Skip to content

Nike Ja 1 'Day One'
DR8785-400
88% upvoted

Productdetails

StylecodeDR8785-400
MerkNike
ModelNike Ja 1
ColorwayCobalt Bliss/Hot Punch/Medium Soft Pink/Citron Tint
KleurTurquoise
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum19-04-2023
Beoordeling8.8 / 10 (194 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
De in april 2023 uitgebrachte Nike Ja 1 "Day One" spreekt jongere generaties aan met zijn collab met NBA-superster Ja Morant. Met een betaalbare prijs en een prachtig ontwerp, heeft de schoen positieve recensies ontvangen sinds de release. Naast de exclusieve blauwe kleur heeft deze schoen een aantal unieke kenmerken waardoor hij opvalt. 

Deze schoen heeft een levendige blauwe, roze en gele kleurstelling, een bovenwerk van leer en kunststof, en een schuimachtige tussenzool voor extra demping. Hij heeft ook een exclusief tongontwerp met het logo van Ja Morant. Hoog springen wordt ondersteund door Nike's handtekening Air Zoom zak.  Daarnaast zorgt het Flyknit-bovenwerk voor een sokachtige pasvorm, terwijl de middenvoetschacht stabiliteit biedt, waardoor richtingsveranderingen makkelijker worden en er meer grip is dan bij andere modellen. 

De schoen heeft ook een speciale rubberen buitenzool die zorgt voor meer tractie en duurzaamheid. De zolen hebben een rijk geel en roze 2-toon ontwerp, en er is ook een branding unit verloop rond de hiel van de schoen. 

Met meerdere handgeschreven details op de achterkant van de tong en de naam van zijn dochter in de tussenzool gekerfd, is Morants hands-on aanpak duidelijk. De schoen heeft ademend materiaal op een exclusieve blauwe tint die de letters 'JA' en #12 benadrukt. De binnenzool is ook versierd met handgeschreven berichten aan Morants familie, haters en iedereen die bij zijn leven betrokken is, samen met een kalendervakje met 'Day 1'. De schoen is een getrouwe weergave van Morants verhaal.
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date