Skip to content

Nike Dunk Low Washed Teal Snakeskin
DH9765-600-1
100% upvoted

5 april 2022 16:00

Nieuwe beelden verschenen van de Nike Dunk Low ‘Snakeskin’

Nieuwe beelden verschenen van de Nike Dunk Low ‘Snakeskin’

De Nike Dunk Low nadert zijn 40-jarig bestaan en blijft nog steeds in populariteit groeien, er worden regelmatig nieuwe colorways uitgebracht. Onlangs zijn er beelden verschenen van een gloednieuwe variant genaamd ‘Snakeskin‘. Het model is in een exotisch jasje gestoken door de slangenprint die op het bovenwerk is aangebracht. Helaas is het nog niet bekend wanneer die Nike Dunk Low ‘Snakeskin’ zal gaan uitkomen. We kunnen wel alvast een blik werpen op de sneaker.

Het model komt in een tropisch groenblauw en roze kleur, daarnaast is de schoen bedekt met slangenleer en suède. De basis kleurt wit waardoor het in contrast staat met de overlays, hierdoor vallen deze meer op. De slangenprint is te zien rond de teen, langs de tong en op de hiel.

De Swooshes wijken af in kleur en materiaal, zo komen deze in suède en kleuren ze roze. Daarnaast kleuren de buitenzolen en de logo’s op het tonglabel en de hiel in dezelfde roze tint, wat het ontwerp afmaakt.

Wanneer de Nike Dunk Low ‘Snakeskin’ exact zal gaan releasen is helaas nog niet bekend. Het is daarom nog even wachten op een datum maar we kunnen wel alvast naar de onlangs verschenen beelden hieronder kijken!

Voor updates over de release kun je onze release kalender in de gaten houden!

Nike Dunk Low Snakeskin
Nike Dunk Low Snakeskin
Nike Dunk Low Snakeskin
Door: Mariëlle
Foto credits:@ryivibes

Productdetails

StylecodeDH9765-600-1
MerkNike
ModelNike Dunk
DoelgroepMannen, Vrouwen
Beoordeling10 / 10 (1 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date