Skip to content

Nike Dunk Low Retro 'Burn Sunrise' - Sun Club
DR5475-100
86% upvoted

Productdetails

StylecodeDR5475-100
MerkNike
ModelNike Dunk
ColorwaySail/Black/Vivid Green/Barn Sunrise
KleurRood
DoelgroepVrouwen
Beoordeling8.6 / 10 (113 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Door middel van hun 'Move To Zero' campagne, heeft Nike veel positieve veranderingen doorgevoerd in hun productiemethoden en bedrijfsethos, en een deel daarvan is het uitbrengen van duurzame en eco-bewuste sneakers. Next Nature' is een collectie die gemaakt is van minstens 20% gerecycled materiaal in gewicht en is voorzien van een Swoosh-wiel logo op de tong en/of de binnenvoering.

De Nike 'Sun Club' collectie is uitgebreid, en bevat niet alleen de Nike Dunk Low Retro Sun Club 'Burnt Sunrise', maar ook twee andere Dunk Low Retros 'Wheat Grass', en 'Sun Club', vier AF1's 'White', 'Burnt Sunrise', 'Arctic Orange', de meerkleurige 'Sun Club' plus de GS maat van de 'White', de Dunk Low 'Arctic Orange', twee AM90's 'Sun Club' en 'Arctic Orange', en de Nike React Infinity Run 3 'Hot Curry'

Deze Dunk Low heeft zomers oranje getrommeld leer over een witte basis, waarvan je, als je goed kijkt, kunt zien dat het van geweven draden is gemaakt. Platte oranje veters zijn geweven over een witte tong met een veterslot met bamboe-effect voor extra vakantiegevoel, en als aanvulling op het thema zijn een zonsondergang en palmboomafbeelding op de achterkant van de sneaker geborduurd. Een gespikkelde Grind rubberen buitenzool onder een witte tussenzool rondt de look af. 
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date