Skip to content

Nike Dunk High PRM '50 Years of Hip-Hop'
DV7216-001
73% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Dunk Low WMNS 'Photon Dust'Nike Dunk Low GS 'Pink Velvet'Nike Dunk Low Retro 'Grey Fog'Nike Dunk Low WMNS 'Medium Olive'Nike Dunk Low 'Miami Dolphins'Nike Dunk Low PRM 'Medium Curry'

Productdetails

StylecodeDV7216-001
MerkNike
ModelNike Dunk
ColorwaySmoke Grey/Black/Beach/Black
KleurGrijs
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum22-05-2023
Beoordeling7.3 / 10 (33 stemmen)
Gepubliceerd1 mei 2023 05:37
Bijgewerkt28 juni 2024 06:26
De Nike Dunk High PRM '50 Years of Hip-Hop' is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis en invloed van hiphopcultuur op de wereld. Deze speciale editie van de iconische Dunk High-sneaker viert vijf decennia van creativiteit, expressie en muzikaliteit.

De upper van de Nike Dunk High PRM '50 Years of Hip-Hop' is gemaakt van hoogwaardig leer, waarbij een mix van 'Smoke Grey' en 'Black' zorgt voor een opvallende esthetiek. 
Een bijzonder detail van deze sneaker is de vergeelde midsole, die een vintage gevoel oproept. Om de sneaker nog meer karakter te geven, is het label op de tong voorzien van een grafisch design. Bovendien wordt de Nike Dunk High PRM '50 Years of Hip-Hop' geleverd met een microfoonhanger, een subtiel en symbolisch accessoire dat de verbinding met de muzikale aspecten van hiphop benadrukt.

Of je nu een liefhebber bent van hiphopcultuur, sneakerhead of gewoon op zoek bent naar een opvallende en unieke schoen, de Nike Dunk High PRM '50 Years of Hip-Hop' is een eerbetoon aan de culturele beweging die de wereld heeft beïnvloed. Stap in deze sneakers en vier vijf decennia van hiphop met elke stap die je zet.
Nike Dunk High PRM '50 Years of Hip-Hop' DV7216-001
15
mei
22
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download