Skip to content

Nike Air Force 1 Low .SWOOSH 'TINAJ B'
HJ1058-001
•100% upvoted

30 juli 2024 16:12

Nike zet .SWOOSH releases voort met de ‘TINAJ B’ Air Force 1

Nike zet .SWOOSH releases voort met de ‘TINAJ B’ Air Force 1

Na het succes van de Nike Air Force 1 Low ‘404 Error’ eerder dit jaar, zet Nike de .SWOOSH releases voort met een volgende colorway van de Air Force 1. De ‘TINAJ B’ colorway hint naar de ‘This Is Not A JPEG’ release uit 2022 en heeft een opvallende colorway.

De releases van .SWOOSH brengen de digitale wereld en sneakers samen in uiteenlopende releases. In 2022 kwam Nike met de eerste .SWOOSH releases die inspiratie haalden uit de metaverse, de online omgeving voor games, bitcoin en meer.

De volgende release in het rijtje is de Air Force 1 ‘TINAJ B’, een opvallende, asymmetrische colorway die chique materialen gebruikt. De ‘B’ van de colorway’s naam lijkt hier gerechtvaardigd. De sneaker bouwt voort op de basis van de eerste colorway. De sneaker komt met het welbekende ‘THIS IS NOT A JPEG’ pictogram op de hiel en heeft een translucent buitenzool.

De kleurrijke upper wijkt echter af van zijn voorganger, die voornamelijk de kleur wit gebruikte. De neus gebruikt verschillende soorten leer en suède. Op de tong en voorvoet zijn cryptische Nike logo’s geplaatst. Op de binnenzool is een blauwprint gezet.

Het is momenteel nog niet bekend wanneer de Nike Air Force 1 ‘TINAJ B’ zal gaan releasen. Mocht de sneaker gereleased worden op dezelfde manier als voorgaande .SWOOSH releases, dan zal het paar enkel te verkrijgen zijn op SNKRS voor leden die deelnemen aan het ‘Our Force 1’ programma.

Houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor updates.

Door: Lotte
Foto credits:Nike

Productdetails

StylecodeHJ1058-001
MerkNike
ModelNike Air Force 1
ColorwayBlack/Black/Multicolor
KleurMulticolor
DoelgroepMannen, Vrouwen
ReleasedatumVerwacht in 2024
Beoordeling10 / 10 (3 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date