Skip to content

New Balance 9060 'Cherry Blossom'
U9060TRU
89% upvoted

Productdetails

StylecodeU9060TRU
MerkNew Balance
ModelNew Balance 9060
KleurRoze
DoelgroepMannen, Vrouwen
Beoordeling8.9 / 10 (36 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
De New Balance 9060 'Cherry Blossom' maakt deel uit van de 9060-serie. Deze sneaker is geïnspireerd op de prachtige bloesembomen, ook wel bekend als kersenbloesems, die in het voorjaar bloeien in Japan en andere delen van de wereld.

De 'Cherry Blossom'-colorway van de New Balance 9060 is een eerbetoon aan de elegante bloesems, met een upper dat is gemaakt van premium suède en mesh in zachte pasteltinten, zoals roze en bruin. 

Wat deze sneaker uniek maakt, is de combinatie van stijl en functionaliteit. De New Balance 9060 is een lifestyle-sneaker die is ontworpen voor dagelijks gebruik, met een comfortabele pasvorm en een Dual-density midsole met ABZORB en SBS-demping die zorgt voor responsieve demping en comfort tijdens het lopen.

De sneaker is een goede keuze voor sneakerliefhebbers die op zoek zijn naar een unieke en stijlvolle sneaker die zowel comfortabel als modieus is. De 'Cherry Blossom'-colorway voegt een vleugje verfijning en romantiek toe aan elke outfit en maakt deze sneaker een opvallende keuze voor sneakerfans die houden van subtiele en elegante details.
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date