Skip to content
Newsfeed

Ontdek de nieuwe New Balance 9060 colorways exclusief bij JD Sports

22 juli 2024 18:00
Ontdek de nieuwe New Balance 9060 colorways exclusief bij JD Sports

Sinds de introductie in 2022 is de New Balance 9060 al snel een favoriet geworden. De verschillende kleurvarianten vliegen de winkels uit. In juli 2024 brengt New Balance nieuwe colorways uit voor dit geliefde silhouet.

Het pack bestaat uit een chique Grey kleurstelling, een subtiele Moonrock/Moonbeam combinatie, en een zachte Sandstone/Sea Salt tint. Vanaf juli 2024 zijn deze exclusieve colorways alleen beschikbaar bij JD Sports.

De New Balance 9060 valt op door zijn moderne en strakke ontwerp. De minimalistische benadering zorgt ervoor dat de sneaker zowel elegant als tijdloos is, waardoor hij moeiteloos kan worden gecombineerd met elke outfit. 

Foto’s van JD Sports

Als je de colorways van dichtbij bekijkt, zie je dat het bovenwerk in één kleur is uitgevoerd. Dit draagt bij aan die strakke en tijdloze uitstraling waar het merk voor gaat.

Naast stijl biedt het silhouet ook ultiem comfort. Zo bestaat het bovenwerk uit een combinatie van mesh, leer en suède, voor goede ondersteuning en ademend vermogen. De tussenzool bevat ABZORB en SBS-demping, waardoor je een uniek loopgevoel hebt bij elke stap. 

De drie nieuwe New Balance 9060 colorways zijn uitsluitend verkrijgbaar bij JD Sports. Klik op de button hieronder om jouw favoriete paar te scoren en je sneakercollectie te upgraden.

Blijf op de hoogte van het laatste sneakernieuws door regelmatig de Sneakerjagers nieuwspagina te bekijken!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date