Skip to content

Central Cee x Nike Air Max 95 'Live Yours' - JD Exclusive

HQ6457-001
85% upvoted
24 oktober 2024 09:00

De Central Cee x Nike Air Max 95 ‘Live Yours’ is gedropt

De Central Cee x Nike Air Max 95 ‘Live Yours’ is gedropt

Op 24 oktober 2024 om 09.00 uur ’s ochtends lanceerde JD Sports exclusief de Central Cee x Nike Air Max 95 ‘Live Yours’, een samenwerking waar fans al lang naar uitkeken.

Central Cee x Nike Air Max 95 'Live Yours' HQ6457-001
Central Cee x Nike Air Max 95 ‘Live Yours’ | Foto van @jdsports

De hype rond deze limited edition sneaker was zo groot dat de website van JD Sports binnen een minuut crashte. Veel mensen die probeerden in te loggen of af te rekenen, zagen meteen een 404-foutmelding, waardoor ze naast het gewilde paar grepen.

Twee dagen voor de release, op 22 oktober, deelde JD Sports een teaser op Instagram voor de drop van de Central Cee x Nike Air Max 95 op 24 oktober. Dit was ook het moment waarop we voor het eerst een goede blik kregen op de sneaker.

Op 23 oktober bevestigden ze de releasedatum definitief met extra campagnebeelden en ook Central Cee liet van zich horen op zijn Instagram. Maar verder gaven ze geen details over het exacte tijdstip van de release. De schoen ging zonder verdere aankondiging live, wat zorgde voor een massale toestroom van kopers – over een shock drop gesproken!

Central Cee x Nike Air Max 95 'Live Yours' HQ6457-001
Central Cee x Nike Air Max 95 'Live Yours' HQ6457-001
Central Cee x Nike Air Max 95 ‘Live Yours’ | Foto’s van @centralcee

Heb je net als velen naast de sneaker gegrepen door de chaos? No worries, via StockX krijg je nog een kans om de Central Cee x Nike Air Max 95 ‘Live Yours’ te scoren. Maar let op: je zult waarschijnlijk iets meer moeten betalen vanwege de enorme vraag! Misschien een kleine troost: de tracksuit die je op de beelden ziet, is nog wel verkrijgbaar. Klik hier om deze te shoppen!

Vergeet niet de Sneakerjagers-app te downloaden, zodat je een notificatie ontvangt wanneer de sneaker mogelijk een restock krijgt!

Central Cee x Nike Air Max 95 'Live Yours' HQ6457-001
17 oktober 2024 14:00

Central Cee bevestigt eerste samenwerking met Nike

Central Cee bevestigt eerste samenwerking met Nike

De geruchten over een mogelijke samenwerking gingen al een tijdje rond en nu bevestigt rapper Central Cee de samenwerking met Nike. Op zijn Instagram plaatste hij een collaborative post met JD Sports, wat hint naar een mogelijke JD Sports exclusive. Het gaat hier om een Nike Air Max 95 colorway.

Na met al diverse rappers gewerkt te hebben, is de Britse Central Cee de volgende aanwinst bij Nike. De artiest, bekend van nummers als ‘Doja’, ‘BAND4BAND’ en ‘Sprinter’, komt binnenkort met een Nike Air Max 95 collab, zo laat hij weten via zijn Instagram.

In een clip is een baby Cench te zien met de Air Max 95 aan zijn voeten en een gouden ketting om zijn nek. De baby draagt daarnaast ook een beanie van Syna World, Central Cee’s eigen kledingmerk. De post is in samenwerking met JD Sports en Nike geplaatst. Het lijkt er dus op dat deze sneaker exclusief bij JD Sports te verkrijgen zal zijn.

Er zijn ook al enkele beelden van de colorway verschenen. Het lijkt hier te gaan om een donkergrijze colorway van de sneaker. De sneaker komt met een zwarte zool en oranje details. Het is nog niet bekend wanneer de Central Cee x Nike Air Max 95 zal droppen.

Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.

Central Cee x Nike Air Max 95
7 maart 2024 08:33

Central Cee krijgt zijn eigen Nike Air Max 95

Central Cee krijgt zijn eigen Nike Air Max 95

Wellicht ken je Central Cee van zijn hit ‘Doja’ of van de gekte op de Zeeburgerdijk in Amsterdam, waar fans zijn handtekening konden scoren bij Patta. In 2024 bereikt deze Britse rapper een nieuw hoogtepunt door de samenwerking aan te gaan met Nike.

Central Cee, een rapper uit Shepherd’s Bush, Londen, met meer dan 10 miljoen volgers op Instagram heeft snel naam gemaakt in de Britse muziekscene. Met zijn kenmerkende stijl en groeiende bekendheid heeft hij de aandacht getrokken van grote spelers in de industrie. In 2023 werkte hij al samen met JD Sports, zoals te zien is in deze video:

Central Cee x Nike

In maart 2024 heeft Central Cee ook de aandacht van Nike weten te trekken. De rapper staat bekend als een fan van het merk, wat duidelijk werd toen hij in 2023 de krantenkoppen haalde door op de rode loper van de British Fashion Awards te verschijnen in een Nike-trainingsbroek. Hij heeft hierop gereageerd op TikTok met: ‘I dressed like this 365 days a year I’m not changing it for one day. It’s not even my wedding day. I went there as me.‘ Het is dan ook geen verrassing dat de twee nu samenwerken.

Hoewel er nog vrij weinig bekend is over de samenwerking, kunnen we een opvallende Nike Air Max 95 verwachten in een kleurencombinatie van Black/Metallic, Red Bronze/Anthracite/Dusted en Clay/Cool Grey. De sneaker zal hoogstwaarschijnlijk ook knipogen naar Central Cee’s Britse roots en natuurlijk mogen de kenmerkende 3M-reflecterende details niet ontbreken.

Naast de Air Max 95 komt Cench (hoe kan het ook anders) met een Nike Tech Fleece. De Britse rapper staat bekend om het dragen van deze trainingspakken, zo zien we hem in Tech Fleece in de JD campagne en zijn er zelfs TikTok-video’s waarin wordt uitgelegd hoe de resellprijs van bepaalde kleuren omhoog gaan als Central Cee ze draagt. Ook in zijn nieuwe video voor zijn eerste nummer van 2024, ‘I Will’, verschijnt hij in een grijs trainingspak.

Met zijn signature look en invloed in zowel de muziek- als modewereld lijkt de collab met Nike veelbelovend te worden. Hoewel er momenteel nog weinig bekend is over de samenwerking, wordt verwacht dat de items tijdens de feestdagen van 2024 zullen worden uitgebracht. Blijf op de hoogte van updates en nieuwtjes door regelmatig de nieuwspagina van Sneakerjagers te checken.

Productdetails

StylecodeHQ6457-001
MerkNike
ModelNike Air Max 95
ColorwayBlack/Metallic Red Bronze/Anthracite/Dusted Clay/Cool Grey
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatumgisteren om 09:00
Beoordeling8.5 / 10 (40 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date