Skip to content
Newsfeed

Central Cee bevestigt eerste samenwerking met Nike

17 oktober 2024 14:00
Central Cee bevestigt eerste samenwerking met Nike

De geruchten over een mogelijke samenwerking gingen al een tijdje rond en nu bevestigt rapper Central Cee de samenwerking met Nike. Op zijn Instagram plaatste hij een collaborative post met JD Sports, wat hint naar een mogelijke JD Sports exclusive. Het gaat hier om een Nike Air Max 95 colorway.

Na met al diverse rappers gewerkt te hebben, is de Britse Central Cee de volgende aanwinst bij Nike. De artiest, bekend van nummers als ‘Doja’, ‘BAND4BAND’ en ‘Sprinter’, komt binnenkort met een Nike Air Max 95 collab, zo laat hij weten via zijn Instagram.

In een clip is een baby Cench te zien met de Air Max 95 aan zijn voeten en een gouden ketting om zijn nek. De baby draagt daarnaast ook een beanie van Syna World, Central Cee’s eigen kledingmerk. De post is in samenwerking met JD Sports en Nike geplaatst. Het lijkt er dus op dat deze sneaker exclusief bij JD Sports te verkrijgen zal zijn.

Er zijn ook al enkele beelden van de colorway verschenen. Het lijkt hier te gaan om een donkergrijze colorway van de sneaker. De sneaker komt met een zwarte zool en oranje details. Het is nog niet bekend wanneer de Central Cee x Nike Air Max 95 zal droppen.

Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.

Central Cee x Nike Air Max 95
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date