Skip to content

adidas Rich Mnisi Nizza Hi XY22 Pride Off White/ Core Black/ Off White
ID7492
•0% upvoted

21 mei 2023 14:23

De adidas x Rich Mnisi ‘Let Love Be Your Legacy’ collectie

De adidas x Rich Mnisi ‘Let Love Be Your Legacy’ collectie

adidas presenteert een nieuwe collectie met de Zuid-Afrikaanse queer designer Rich Mnisi. De campagne wordt uitgebracht ter ere van Pride 2023 en heet ‘Let Love Be Your Legacy‘. De collectie staat voor het bevorderen van allianties en de vrijheid van meningsuiting zonder vooroordelen op alle gebieden van sport en cultuur.

Rich Mnisi vertelt over de sterke impuls om zijn innerlijke kind vrij te laten en de wereld te laten zien hoe LGBTQIA+ Alliance een erfenis van liefde kan creëren. De designer wil mensen aanmoedigen zich hiervoor in te zetten en sterke pleitbezorgers voor de beweging te zijn.

De kleding en schoenen uit de collectie zijn voorzien van Rich Mnisi’s retro grafische print, een monochroom kruispatroon gecombineerd met handgetekende bloemen en abstracte vormen in heldere en gedurfde kleuren. De bekende adidas drie strepen op het middenpaneel completeren de opvallende look in rood en roze.

De adidas x RICH MNISI collectie bevat kledingstukken die deels gemaakt zijn van gerecyclede materialen en gemaakt zijn in samenwerking met Better Cotton. Bekijk de foto’s hieronder om een indruk van de collectie te krijgen. Je kunt de hele collectie vanaf 15 mei 2023 kopen bij adidas.

Door: Philine
Tags:#adidas
Foto credits:adidas

Productdetails

StylecodeID7492
Merkadidas
Modeladidas Nizza
KleurWit
DoelgroepMannen
Gepubliceerd
Bijgewerkt
adidas Rich Mnisi Nizza Hi XY22 Pride Off White/ Core Black/ Off White ID7492
-1
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date