Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Bob Marley x adidas SL 72 ‘One Love’

14 oktober 2024 13:00
Where to cop: Bob Marley x adidas SL 72 ‘One Love’

Op dinsdag 15 oktober 2024 lanceert de Bob Marley x adidas SL 72 ‘One Love’ (JR7973) bij adidas en geselecteerde retailers. De eerste geruchten over deze release begonnen al in februari 2024, en nu is het eindelijk zover: we kunnen ons klaarmaken voor de langverwachte drop. Op onze Instagram hebben we al veel enthousiaste reacties ontvangen, wat aangeeft dat deze sneaker erg gewild is. De kans is dan ook groot dat hij snel uitverkocht zal zijn.

Waar kan ik de kopen Bob Marley x adidas SL 72 ‘One Love’?

De Bob Marley x adidas SL 72 ‘One Love’ (JR7973) is vanaf 15 oktober 2024 om 10:00 uur verkrijgbaar bij adidas en geselecteerde retailers. Bij een aantal winkels, zoals NAKED en Asphaltgold, zal de sneaker al om middernacht (00:00 uur) droppen. Er zijn dus meerdere opties om deze release te bemachtigen. Om het voor jullie makkelijker te maken, heeft het team van Sneakerjagers een handig overzicht samengesteld van alle verkooppunten. Bekijk het overzicht op onze pagina!

Zet je wekker!

Zet je wekker voor 15 oktober 2024 om 10:00 uur, want dan komt de Bob Marley x adidas SL 72 ‘One Love’ uit bij geselecteerde retailers. Heb je de release toch gemist? Geen paniek! Na de release zal de sneaker ook beschikbaar zijn via platforms zoals StockX. Bekijk het overzicht voor een volledige lijst van alle beschikbare verkoopplatforms.

Benieuwd naar het verhaal achter de sneaker? Scroll dan vooral verder voor alle details!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date