Skip to content
Newsfeed

WEAR Podcast #45 met Lucas van den Baar – DailySneakerSteals

29 augustus 2024 18:33
WEAR Podcast #45 met Lucas van den Baar – DailySneakerSteals

Luister wekelijks naar de WEAR podcast. In de podcast spreken hosts Pim Roggeveen en Lorenzo van Galen elke week een gast die op zijn of haar eigen manier bijdraagt aan een groenere toekomst. In de volgende aflevering schuift Lucas van den Baar aan, de oprichter van DailySneakerSteals.

WEAR Podcast

De missie van WEAR is duurzaamheid toegankelijk maken. Het geheime wapen? Tweedehands sneakers. Pim en Lorenzo nodigen je uit om met hen mee te gaan op onze reis naar een duurzamere en circulaire mode-industrie en delen in hun podcast alle ins en outs van ondernemen in een nieuwe markt.

Dit doet het duo niet alleen. Iedere podcastaflevering schuift er een gast aan tafel die zich met zijn of haar onderneming focust op een duurzame planeet. De volgende gast is Lucas van den Baar.

DailySneakerSteals

Lucas van den Baar is het brein achter DailySneakerSteals. Het bedrijf startte in 2013 als een Instagramaccount waar Lucas vintage sneakers voor een prikkie plaatste. Vorig jaar werd zijn droom eindelijk werkelijkheid en opende hij zijn eigen winkel op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam.

Afgelopen maand was het dubbelfeest, de winkel bestond 1 jaar en Lucas mocht zelf 30 kaarsjes uitblazen. In de podcast vertelt Lucas over het handelen in sneakers, het openen van een eigen winkel en deelt hij persoonlijke ervaringen.

De volgende aflevering van de WEAR podcast is nu te beluisteren op je Spotify, Soundcloud en Apple Podcasts. Tune in!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date