Skip to content

Bad Bunny x adidas Response CL 'Black'
ID0805
68% upvoted

22 juni 2023 20:55

Release reminder: Bad Bunny x adidas Response CL ‘Black’

Release reminder: Bad Bunny x adidas Response CL ‘Black’

De Bad Bunny x adidas Response CL ‘Black’ wordt binnenkort gereleased. De rapper Bad Bunny is geen onbekende bij adidas en heeft in de afgelopen jaren al verschillende sneakers uitgebracht. De Bad Bunny x adidas Response CL ‘Black’ dropt op 24 juni 2023.

Benito Antonio Martínez Ocasio, beter bekend als Bad Bunny, is een artiest uit Puerto Rico, bekend van nummers als ‘Me Porto Bonito’, ‘La Jumpa’ en ‘Neverita’. De artiest domineert al drie jaar op een rij de Spotify charts. In 2021 kwam de artiest voor het eerst samen met adidas en kwam met zijn eigen Forum Low colorway ‘The First Café’.

Anno 2023 heeft Bad Bunny al verschillende collabs met adidas op zijn naam staan. De volgende in het rijtje is de adidas Response CL ‘Black’. De sneaker heeft een sportief silhouet. Het bovenwerk is van stevig mesh en over de sneaker zijn dynamische, leren overlays geplaatst.

Op het middenpaneel komen de drie adidas strepen naar voren en kleuren hier donkerblauw. Op de tong zien we het adidas logo en op de hiel is Bad Bunny’s kenmerkende ‘Eye’ detail te zien.

De Bad Bunny x adidas Response CL ‘Black’ dropt op 24 juni 2023 bij verschillende retailers. Bekijk de officiële beelden van de sneaker hieronder en check de retailers die de sneaker verkopen in de releasekalender. Let op: de tijden van de drop kunnen verschillen per retailer.

Bad Bunny x adidas Response CL 'Black'
Bad Bunny x adidas Response CL 'Black'
Bad Bunny x adidas Response CL 'Black'
Bad Bunny x adidas Response CL 'Black'
Bad Bunny x adidas Response CL 'Black'
Bad Bunny x adidas Response CL 'Black'
Door: Lotte
Tags:#adidas
Foto credits:adidas
2 juni 2023 10:29

Up close beelden van de nieuwe Bad Bunny x adidas Response CL

Up close beelden van de nieuwe Bad Bunny x adidas Response CL

De succesvolle rapper Bad Bunny werkt sinds 2021 samen met adidas. De twee namen hebben al verschillende collabs uitgebracht op onder andere het Forum, Response en Campus model. In 2023 zal er een nieuwe all black colorway van de Bad Bunny x adidas Responce CL uitkomen.

Bekijk in dit artikel een van de eerste foto’s van de opkomende samenwerking.

In april 2022 werd de rapper gespot met een paar onbekende sneakers aan de voet. Dit bleek de nieuwe ‘Core Black’ kleurenstelling van de aankomende Responce CL samenwerking met adidas te zijn.
Nu, ruim een jaar later, zijn er close-up foto’s verschenen van het paar.

Zoals de naam van de colorway al weggeeft, is de sneaker geheel in het zwart gekleed. Enkele details op het model zijn van reflecterend materiaal en geven de sneaker een opvallende twist.

Ook zijn er enkele details die verwijzen naar de bekende rapper. Zo is in de binnenzolen het logo van Bunny te zien. Verder is op hiel een oog geplaatst wat een verwijzing is naar de cover van Bad Bunny’s eerste album, waar ook een oog op was afgebeeld.

Wanneer we de Bad Bunny x adidas Responce CL uitkomt is voor nu nog onduidelijk. Wel kunnen we het paartje in 2023 verwachten. Blijf op de hoogte van deze release en vele andere en check onze releasekalender.

Door: Luna
Foto credits:Mofongo Kicks

Productdetails

StylecodeID0805
Merkadidas
Modeladidas Response
ColorwayCore Black/Legend Ink/Utility Black
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum24-06-2023
Beoordeling6.8 / 10 (22 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
De Bad Bunny x adidas Response CL 'Black' sneaker is een gedurfde samenwerking die de levendige stijl van Bad Bunny combineert met het prestatiegerichte ontwerp van adidas. Het Bad Bunny logo staat op de tong van deze sneaker, die een opvallend vetersysteem heeft en een gestroomlijnde zwarte kleur die zelfvertrouwen en attitude uitstraalt. De lichtgewicht en ademende materialen zorgen voor comfort, en de Boost-middenzooltechnologie biedt uitstekende demping en energieteruggave.

De Bad Bunny x adidas Response CL 'Black' sneaker biedt een responsieve en dempende rit en is ontworpen voor zowel stijl als prestaties. Hij is geschikt voor verschillende ondergronden en activiteiten vanwege de rubberen buitenzool, die betrouwbare tractie biedt. Met deze samenwerking kun je in de schijnwerpers staan en de perfecte samensmelting ervaren van Bad Bunny's flair en adidas' innovatie, zodat je met elke stap die je zet je individualiteit kunt laten zien.

Met de Bad Bunny x adidas Response CL 'Black' schoen kun je je sneakercollectie upgraden. Deze samenwerking creëert een gewaagde en praktische sneaker die zich onderscheidt van de massa door de levendige energie van Bad Bunny's stijl te combineren met adidas' toewijding aan prestaties.
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date