Skip to content
Newsfeed

De adidas Response CL krijgt een outdoor make-over

6 oktober 2024 07:17
De adidas Response CL krijgt een outdoor make-over

Speciaal voor het herfstseizoen komt adidas met de Response CL TR die ontworpen is voor outdoor activiteiten. De sneaker verschijnt in twee colorways: ‘Black’ en ‘Cardboard’. De sneaker is bij enkele retailers al te verkrijgen. Lees hier meer over het silhouet.

De adidas Response CL, opnieuw populair gemaakt door samenwerkingen met Bad Bunny, is een van de betere ‘dad shoes’ van het merk. Speciaal voor het volgende seizoen komt adidas met een winterse variant van het silhouet. De Response CL TR moet met zijn outdoor details alle weersomstandigheden overleven.

Op het eerste oog lijkt de sneaker niet veel veranderd te zijn. Het model behoudt zijn chunky design en heeft dynamische overlays over de upper lopen. De zool is echter wel aangepast en heeft een grof profiel gekregen voor extra tractie en grip. In de hiel van de zool is een gel-element gezet dat voor extra comfort zorgt.

Het bovenwerk is gemaakt van stevig CORDURA-canvas. Dit materiaal wordt vaker gebruikt bij outdoor artikelen als tassen, militaire kleding en dus ook schoenen. CORDURA wordt gemaakt nylon 6,6-vezels gemaakt wat de stof zijn stevigheid geeft.

De adidas Response CL TR verschijnt in twee colorways: ‘Black’ en ‘Cardboard’. De ‘Black’ colorway gebruikt zilveren 3M-accenten die oplichten in het donker. De ‘Cardboard’ gebruikt de kleuren groen, bruin en zwart.

De twee colorways zijn al bij enkele retailers te verkrijgen. Bekijk de officiële beelden van de sneakers hieronder en scoor je favoriete colorway. Houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor meer releases als deze.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date