Skip to content
Newsfeed

Stüssy en Converse komen met een volgende collab

8 oktober 2024 13:55
Stüssy en Converse komen met een volgende collab

Een duo dat niet los van elkaar lijkt te functioneren: Converse en Stüssy. De twee labels werken al langere tijd samen en hebben in de afgelopen jaren al diverse sneakers gereleased. Een silhouet dat telkens terug lijkt te keren, is de Chuck 70, zo ook nu.

De volgende release heeft een uitgesproken design in vergelijking met voorgaande collabs. Het Chuck 70 silhouet gebruikt van top tot teen een slangenmotief wat het paar een boujee uitstraling geeft. In tegenstelling tot veel Chuck 70s, die gemaakt zijn van canvas, lijkt deze sneaker (synthetisch) slangenleer te gebruiken.

Evenals bij voorgaande releases is het Converse label op de hiel vervangen door de Stüssy ster. Het welbekende Converse label is wel in de binnenkant van de sneaker te zien. Op de tong is het All Star logo geplaatst in het Stüssy font. Het Stüssy logo is op de binnenzool geplaatst.

Het is nog niet bekend wanneer de sneaker zal gaan releasen. Ook hebben Converse en Stüssy nog niets losgelaten over deze collab. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates rondom deze release.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date