Skip to content
Newsfeed

De nieuwe vestiging van solebox in Parijs is geopend

22 juli 2024 14:50
De nieuwe vestiging van solebox in Parijs is geopend

Op 20 juli 2024 opende solebox een nieuwe vestiging in hartje Parijs. De retailer had al vestigingen in Berlijn, Barcelona, Brussel, Amsterdam, München en Wenen, dus een vestiging in de Franse modestad kwam als geroepen.

Speciaal voor de opening werkte solebox samen met adidas en ontwierp de Originals Handball Spezial ‘Paris Exclusive’. De opening van de vestiging werd groots gevierd en Sneakerjagers was er ook bij.

solebox Parijs

Sinds afgelopen weekend is solebox nu ook in Parijs te bezoeken. De retailer had tijdens Paris Fashion Week al een pop-up in de modestad en het lijkt erop dat het naar meer smaakte. Op 19 en 20 juli 2024 opende de Duitse retailer de deuren en deed dit in style.

Beelden solebox

De opening van de vestiging startte in de winkel. Uitgenodigden kregen de store als eerste te zien onder het genot van een glaasje champagne. De winkel heeft een luxueuze uitstraling dat geïnspireerd is op een klassieke Parijse brasserie. Het pand heeft een felgele gevel, koperen details en massief stenen elementen.

In de winkel vind je sneakers, kleding en accessoires van uiteenlopende merken als Nike, adidas, New Balance en solebox eigen label. Daarnaast werkt de retailer samen met @cafeinn.paris en heeft het een eigen koffiespot in de winkel. Op de tweede verdieping is een loungeset geplaatst waar events en talks georganiseerd kunnen worden.

Launch event

Na een rondleiding in de winkel stond het diner in restaurant Siena op de planning. In het restaurant lag er op elke stoel een paar solebox x adidas Originals Handball Spezial ‘Paris Exclusive’ voor de gasten. De sneaker was speciaal ontworpen voor de nieuwe winkel van solebox en is geïnspireerd op de nieuwe vestiging, die doet denken aan een klassieke Parijse brasserie met een gele gevel.

Beelden Sneakerjagers

Op het middenpaneel is solebox in gouden krulletters geplaatst en op de binnenzool is het adres van de vestiging geplaatst als knipoog naar de opening. De solebox x adidas Originals Handball Spezial ‘Paris Exclusive’ was enkel te verkrijgen tijdens de opening van de winkel.

Nadat iedereen hun eigen paartje ontving, werd het eerste gerecht geleverd. Het menu bestond uit diverse gerechten als kreeft, pasta, burrata en klassieke Franse hapjes. Na lang getafeld te hebben, werd iedereen verwacht in club Jangal voor de afterparty waar dj’s Zack Bia, Benji B en Beace gedurende de avond draaiden. Het feest was een groot succes en ging door tot in de vroege ochtenduren.

Op 20 juli opende de winkel dan eindelijk haar deuren. Vanaf 10:00 uur kon je de vestiging bekijken en de eerste 50 aanwezigen ontvingen “welcome gifts”. Tijdens de opening was er een lokale bloemist aanwezig die bij elke bestelling een bosje bloemen gaf á la Paris.

Kom langs

De winkel is vanaf nu te bezoeken. Bekijk meer beelden van de opening op het Instagramaccount van @solebox. Wij van Sneakerjagers willen solebox bedanken voor de uitnodiging en het warme welkom in Parijs!

Adres:📍31 Place du Marché Saint-Honoré, 75001 Paris⁠

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date