Skip to content
Newsfeed

Kids of Immigrants werkt samen met Nike voor Air Max SNDR SP pack

3 oktober 2024 15:30
Kids of Immigrants werkt samen met Nike voor Air Max SNDR SP pack

Nike en Kids of Immigrants bundelen opnieuw hun krachten, na hun eerdere samenwerking aan het Nike Air Max 1 ’86 pack. In oktober 2024 werden de eerste beelden van hun nieuwe collab onthuld, waarbij dit creatieve duo een frisse draai heeft gegeven aan de Nike Air Max SNDR.

Kids of Immigrants, een merk opgericht in Los Angeles, staat bekend om hun focus op inclusiviteit en het versterken van gemeenschapsgevoel. Door hun kleding en samenwerkingen proberen ze positieve boodschappen over te brengen. Hoewel de specifieke inspiratie achter de SNDR nog niet bekend is, valt te verwachten dat ook dit ontwerp in lijn ligt met hun missie om krachtige en verbindende verhalen te vertellen.

De Air Max SNDR ‘Sunrise’ trekt meteen de aandacht met een opvallend oranje-gele gradiënt, geïnspireerd door de Air Max Plus. De sneaker heeft een nylon bovenwerk met een grid-patroon en TPU-webbing, wat een frisse take is op het originele ontwerp. Ondanks de moderne updates, zijn de bekende details zoals de ritssluiting en comfortabele middenzool behouden.

Naast de ‘Sunrise’ is er ook een tweede colorway in de maak. Deze versie heeft perzisch violette tinten gecombineerd met oranje accenten. De kleine oranje Swoosh op de hiel en reflecterende veters voegen een extra opvallend detail toe. Terwijl de zwarte middenzool het geheel een strakke afwerking geeft.

Het Kids of Immigrants x Nike Air Max SNDR SP pack wordt naar verwachting eind 2024 gelanceerd. Een exacte releasedatum is nog niet bevestigd, dus houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates!

Kids of Immigrants Nike Air Max SNDR SP
Kids of Immigrants Nike Air Max SNDR SP
Kids of Immigrants Nike Air Max SNDR SP
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date