Skip to content
Brand

Out now: Sky High Farm en Converse droppen pack van geüpcyclede workwear

25 juli 2024 10:00
Out now: Sky High Farm en Converse droppen pack van geüpcyclede workwear

Converse en Sky High Farm zetten hun samenwerking voort met een nieuw pack. Hun eerste gezamenlijke project werd gelanceerd in de zomer van 2022: een Chuck 70 in zwart met Sky High Farm-graphics op de zijkanten. Dit werd gevolgd door verschillende kleurvarianten van het silhouet. Nu, in juli 2024, presenteren ze een Chuck 70 en een One Star Pro, beide met een bovenwerk van gerecyclede werkkleding.

Sky High Farm

Sky High Farm werd in 2011 opgericht door kunstenaar Dan Colen. Deze non-profitorganisatie uit New York richt zich op voedselzekerheid en voeding. Ze kweken op duurzame wijze groenten en fruit en houden vee, waarna ze deze verse en gezonde voeding aanbieden aan behoeftige gemeenschappen.

Om hun doelen te ondersteunen en geld in te zamelen, werken ze samen met merken en artiesten, waaronder Converse. Krijg meer te weten over hun missie door de video hieronder te bekijken!

De Sky High Farm x Converse Chuck 70 & One Star Pro

Het sluit dan ook naadloos aan bij de missie van Sky High Farm dat ze samen met Converse een nieuwe mijlpaal hebben bereikt door sneakers te ontwerpen met een bovenwerk van gerecycleerde werkbroeken en overalls.

Omdat de Chuck 70 en One Star Pro zijn gemaakt van hergebruikte werkkleding, is elk paar uniek. Net als bij de vorige samenwerkingen zien we op de basis en inlegzolen de aardbei en banaan, kenmerkend voor Sky High Farm, terug. Daarnaast zijn beide sneakers afgewerkt met witte veters en een witte tussenzool.

Als laatste zien we een bijzonder detail op de veters: paarse sterretjes die de look van de sneakers helemaal afmaken.

Het Sky High Farm x Converse pack zal gaan droppen op donderdag 25 juli 2024 bij Converse en geselecteerde retailers. Mis deze unieke sneakers niet, die stijl en duurzaamheid perfect combineren! Bekijk ze via de buttons hieronder.

Onlangs heeft Converse ook een nieuwe samenwerking met Comme des Garçons gedropt. Check deze hier: De nieuwste Comme des Garçons x Converse Chuck 70 is er nu voor het hele gezin.

Sky High Farm x Converse Chuck 70
Sky High Farm x Converse Chuck 70
Sky High Farm x Converse One Star Pro
Sky High Farm x Converse One Star Pro
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date