Skip to content
Newsfeed

Salehe Bembury teased nieuwe New Balance 991v2 collab

9 augustus 2024 15:23
Salehe Bembury teased nieuwe New Balance 991v2 collab

Salehe Bembury blijft ons verrassen met zijn unieke ontwerpen. Dit keer werkt hij samen met New Balance aan een nieuwe versie van de 991v2, en de eerste beelden zijn veelbelovend. Tijdens de Copenhagen Fashion Week gaf Bembury een sneak peek van zijn 991v2, waar hij eerder al gratis 530’s weggaf. Bekijk de eerste beelden hieronder!

Zoals we inmiddels van Bembury gewend zijn is het ontwerp van de 991v2 allesbehalve saai. De basis van de sneaker is gemaakt van mesh en komt in een donker paarse tint. De basis wordt gecombineerd met harige suède overlays in een iets lichtere kleur paars. Daarnaast zien we andere opvallende kleuren verschijnen zoals koningsblauw op het tonglabel, met daarbovenop een oranje logo.

De binnenvoering kleurt groen en daarnaast zien we een vleugje limegroen op de teen, wat het ontwerp een speelse twist geeft. De zilveren overlays op de toebox voegen een vleugje elegantie toe, terwijl de crèmekleurige FuelCell-cushioning in de zool zorgt voor comfort en ondersteuning.

Hoewel er nog geen exacte releasedatum bekend is, staat de release gepland voor eind 2024. Volg ons op Instagram om als eerste op de hoogte te blijven van de nieuwste updates en releases!

salehe bembury 991
salehe bembury 991
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date