Skip to content
Newsfeed

Salehe Bembury komt met twee nieuwe Crocs Pollex Clog colorways

9 oktober 2024 16:00
Salehe Bembury komt met twee nieuwe Crocs Pollex Clog colorways

Crocs en Salehe Bemury werken al langere tijd samen. In 2021 introduceerde het duo de Pollex Clog, een opvallend design dat inspiratie haalt uit de natuur. Het design was direct een hit en al gauw volgden er meer colorways. Nu zien we de eerste beelden van twee volgende colorways: ‘Manta’ en ‘Borealis’.

De Crocs Pollex Clog ‘Manta’ heeft een lichtblauwe colorway. Het design wordt gekenmerkt door Bembury’s vingerafdrukken die over het hele silhouet verschijnen. De mal is ontworpen door Bembury zelf en is naar de voet gevormd om zo ultiem comfort te bereiken.

Op de hiel is een strap geplaatst die ervoor zorgt dat de Clog goed aan de voet blijft. Het model is gemaakt van flexibel en stevig rubber. De binnenzool gebruikt hetzelfde design als de klassieke Crocs Clog.

De tweede colorway, ‘Borealis’, is speciaal ontworpen voor kinderen en verschijnt in een felgroene colorway dat oplicht in het donker. Of deze colorway voor Halloween ontworpen is, is niet bekend, al hebben we zo onze vermoedens bij het zien van de campagnebeelden.

De Salehe Bembury x Crocs Pollex Clog in de colorways ‘Manta’ en ‘Borealis’ droppen alle twee op 17 oktober 2024 bij Crocs. Bekijk de campagnebeelden van de release hieronder en mis deze drop niet.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date