Skip to content

Nike Dunk Low 'Ceramic'
DA1469-001
97% upvoted

24 september 2024 11:52

Release reminder: Nike Dunk Low ‘Ceramic’

Release reminder: Nike Dunk Low ‘Ceramic’

Op 25 september 2024 brengt Nike de Dunk Low in de colorway ‘Ceramic’ terug. De sneaker is van origine onderdeel van het ‘Ugly Ducklings’ pack dat in 2001 verscheen. In 2020 was de colorway voor het laatst te verkrijgen – tot nu toe.

Nike lijkt zich sentimenteel te voelen dit jaar en brengt de ene na de andere klassieker terug in de ‘Cult Classics’ serie. Eerder dit jaar maakte de Nike Air 180 zijn comeback in de OG ‘Ultramarine’ colorway. Ook de Air Max SNDR verscheen terug in de schappen, evenals verschillende Dunk colorways.

De volgende in de line-up is de Nike Dunk Low ‘Ceramic’ die het ‘Ulgy Ducklings’ pack compleet maakt na de rereleases van de ‘Plum’ en ‘Veneer’. Het ‘Ugly Ducklings’ pack werd in de vroege 2000s gereleased als CO.JP (Japan exclusive) release. Nu keert de ‘Ceramic’ colorway terug in zijn OG kleurenschema.

De sneaker heeft een suède upper dat de kleuren bruin, zwart en groen combineert. Klassieke Nike brandings verschijnen op de tong en hiel. Op het middenpaneel is de Swoosh in het groen geplaatst.

De Nike Dunk Low ‘Ceramic’ dropt op 25 september 2024 bij Nike en geselecteerde retailers. Bekijk de officiële beelden van de sneaker hieronder en mis deze release niet.

Door: Lotte
Foto credits:Nike

Productdetails

StylecodeDA1469-001
MerkNike
ModelNike Dunk
ColorwayBlack/Ceramic/Nori
KleurOranje
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatummorgen om 09:00
Beoordeling9.7 / 10 (1535 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date