Skip to content
Newsfeed

PUMA en LAAMS brengen een wel erg kunstzinnige sneaker uit

28 juli 2024 07:20
PUMA en LAAMS brengen een wel erg kunstzinnige sneaker uit

PUMA slaat de handen ineen met creatief initiatief LAAMS uit Lower East Side New York om een PUMA Suede te releasen. De sneaker heeft een erg bijzondere, fuzzy look en komt met een torn-away upper. De LAAMS x PUMA Suede ‘Blank Canvas’ dropt op 3 augustus 2024 bij geselecteerde retailers.

De LAAMS x PUMA Suede ‘Black Canvas’ is een DIY-geïnspireerde sneaker met een dubbele upper. Creativiteit is iets wat hoog in het vaandel staat bij LAAMS en dit hebben ze dan ook proberen te vertalen naar de sneaker – en met succes!

De ‘Black Canvas’ is deels kunstwerk, deels sneaker. De sneaker heeft een upper van grof canvas dat verwijderd kan worden om groen, donzig suède te onthullen. Op het middenpaneel is de welbekende Evostripe te zien.

Op het middenpaneel zien we de logo’s van beide merken. De veters hebben, evenals de upper, een zachte feel en komen met een zilveren vetertag. Een opvallend detail op de sneaker, is de buitenzool die de kaart van Lower East Side, Manhattan toont.

Beeld LAAMS

De collab wordt geleverd met de instructie ‘Wear them into the ground’, wat dragers aanmoedigt om de sneaker te dragen en zo een one-of-a-kind sneaker te creëren. Daarnaast komt de sneaker met een tote-bag.

De PUMA x LAAMS Suede ‘Black Canvas’ dropt 3 augustus 2024 verkrijgbaar bij LAAMS en geselecteerde PUMA winkels wereldwijd. Bekijk de officiële beelden van de sneaker hieronder en mis deze release niet!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date