Skip to content
Newsfeed

Out now: Aries x PUMA Mostro AC & Suede HP

5 september 2024 11:38
Out now: Aries x PUMA Mostro AC & Suede HP

PUMA gaat voor het eerst de samenwerking aan met het Londense streetwear label Aries. Waarbij ze zich hebben gefocust op een sneaker en kledingcollectie. De genderneutrale collectie zagen we voor het eerst verschijnen tijdens PUMA’s New York Fashion Week show in februari 2024. Nu op 5 september 2024 is de collectie gedropt bij geselecteerde retailers.

Deze collectie is geïnspireerd door de wereld van motorsport en de retro stijl van de jaren ’80 en ’90, gecombineerd met Aries’ kenmerkende streetwear vibe. Dit komt duidelijk naar voren in de vernieuwde PUMA Mostro en Suede, die beide een stoere, zwarte make-over hebben gekregen.

De Mostro, oorspronkelijk geïnspireerd door surfers en spikes, is nu uitgevoerd in een mix van mesh, suède en neopreen, wat de schoen een luxe, sportieve look geeft. De zwarte basis met rode details en een elastische sluiting maken de look compleet.

Hoewel de PUMA Suede zijn klassieke charme behoudt, heeft Aries het model opgefrist door zwart suède te combineren met witte stiksels en neon-groene veters. Dit zorgt voor een gedurfd kleurcontrast.

Naast de sneakers bevat de collectie ook gedurfde kledingstukken, zoals oversized T-shirts, een waterafstotende nylon jas en broek met een opvallende ‘PUMA’ röntgenprint, en een stoere moto-mesh longsleeve. Accessoires zoals de PUMA x Aries cap en de Mini Grip Bag brengen de speelse kitsch van de jaren ’80 en ’90 helemaal tot leven.

De PUMA x Aries collectie is vanaf 5 september 2024 te koop bij verschillende retailers. Check hier een overzicht!

PUMA x Aries
PUMA x Aries
PUMA x Aries
PUMA x Aries
PUMA x Aries
PUMA x Aries
PUMA x Aries
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date