Skip to content
Newsfeed

Patta onthult eerste items voor AW24 collectie

22 juli 2024 20:38
Patta onthult eerste items voor AW24 collectie

De zomer is nog maar net begonnen of Patta toont ons al de eerste items uit hun volgende wintercollectie. In een campagne met 8SZN, een artiest uit het Verenigd Koninkrijk. De eerste drop van de AW24 collectie, bestaande uit een varsity jack en een camo tracksuit, dropt op 26 juli 2024 bij Patta.

Elk seizoen introduceert Patta nieuwe technieken, materialen en afwerkingen om hun collectie zo vooruitstrevend te maken. Voor de AW24 collectie gebruikt Patta textielverven, enzymatische wassingen en veranderlijk tafzijde om een geraffineerd en organisch gevoel te creëren, zoals te zien is op de camo pieces.

Patta AW24
Beeld Patta

Komend seizoen staan nieuwe texturen centraal. Van denim tot aan bomschorsmotieven, je vindt het in de Patta AW24 collectie. Het pronkstuk van de collectie is het 20th Anniversary varsity jacket. Over het hele design zijn patches geplaatst die hinten naar het merk uit Amsterdam. Het jack combineert de kleuren rood en zwart, met groene en grijze details.

Patta AW24
Patta AW24

Daarnaast zien we een hoodie en joggingbroek met natuurprint en een reflecterende camo tracksuit. In de campagnevideo is de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde artiest 8SZN te zien. De artiest, bekend van nummers als ‘Love Crime’ en ‘BAKKSEAT WARRIOR’, mengt moeiteloos invloeden uit rap, hiphop, jazz en RnB in zijn werk.

De campagnevideo voor AW24 toont belangrijke pieces uit de collectie op 8SZN’s track ‘Heata’, gefilmd tegen een rauwe achtergrond in de buitenlucht. De eerste drop van de Patta AW24 collectie dropt op 26 juli 2024 bij Patta.

Patta AW24
Patta AW24
Patta AW24
Patta AW24
Patta AW24
Patta AW24
Patta AW24
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date